Χαβίτο για τον εγκλωβισμό στο αεροδρόμιο: “Θέλω να κάνω καταγγελίες στην εταιρία”

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο έκανε δηλώσεις για την περιπέτεια του ίδιου και της οικογένειάς του με την αεροπορική εταιρεία που ήταν να γυρίσουν από τη Θεσσαλονίκη στην Ισπανία

Ο Φρανσίκο Χαβίτο με την οικογένειά του ήρθαν στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες για να δούνε φίλους αλλά και για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όταν όμως ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Ισπανία, ο πρώην παίκτης του Άρη μαζί με την οικογένειά του είχαν περιπέτεια στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” καθώς η αεροπορική εταιρεία που είχαν εισιτήρια για να αναχωρήσουν δεν τους άφησε να επιβιβαστούν.
Και για πάνω από 24 ώρες παρέμειναν χωρίς να μπορούν να αποχωρήσουν. 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Χαβίτο, μεταξύ άλλων, είπε: “Ήρθαμε με όλα τα χαρτιά και δεν με άφησαν να περάσω το αεροπλάνο, στην πόρτα μου ζήτησαν εμβόλιο. Τους λέω, εγώ πέρασα κορωνοϊό και επιτρέπεται να κάνουμε μία δόση μόνο, από τη στιγμή που περάσαμε. Στείλαμε χαρτιά της πρεσβείας, όλοι μου λένε ότι είναι όλα εντάξει, θέλω να κάνω καταγγελίες στην εταιρία, δεν έχουν σκάνερ για να δουν αν είναι πράσινο το πιστοποιητικό μου.

Ας το τσεκάρουν και αν είναι κόκκινο ας μην περάσω. Τι να κάνω με τα παιδιά; Ήταν μετά τις 12 όταν δεν με άφησαν να περάσω, δεν είχα ξενοδοχείο, δεν είχα τίποτα. H Μαρία έκλαιγε, έχει τρελαθεί εγώ που δεν νευριάζω ποτέ έχω νευριάσει. Θα το κυνηγήσουμε και με νομικούς και με όλους. Η ισπανική πρεσβεία μου είπαν ότι είναι όλα ok, ότι δεν χρειάζεται άλλο χαρτί”. 

Επίσης είπε: “Έχουμε όλα τα χαρτιά και δεν μπορώ να φύγω. Λένε ότι δεν έχω δύο δόσεις. Τους εξηγώ ότι έχω περάσει κορωνοϊό και έκανα μια δόση, όπως λένε στην Ισπανία, αλλά δεν με αφήνουν να ταξιδεύω. Η οργάνωση στην Ευρώπη λέει αυτό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Έχω όλα τα χαρτιά καλά και μου έκλεισαν την πόρτα και μου λένε δεν πετάς. 

Πρέπει να βρούμε μια λύση. Βρείτε μου μια λύση. Πείτε μου τι μπορώ να κάνω; Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κλαίνε. Είμαστε σακούλες; Νιώθω σαν μπάλα που πηγαίνει από εδώ και από εκεί. Έστειλα τα χαρτιά σε Αγγλία και Ισπανία και μου λένε ότι όλα είναι καλά και δεν μπορούν να μου δώσουν άλλο χαρτί. Στην Ελλάδα μου ζητάνε δυο δόσεις. Τους είπα τσέκαρε με το σκαν και δεν μου κάνουν. Απλά μου έκλεισαν την πόρτα. Αγόρασα άλλο εισιτήριο και θα ταξιδέψω αύριο”. 

Πηγή: Yellow Radio 101,7 και Metropolis 95.5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.