Άρης: Στο κάδρο ο Μήτρογλου και… άλλοι

Οι ψίθυροι ακούγονται πλέον και λίγο πιο πέρα από τα όρια του Χαριλάου. Αμφίβολο το «κιτρινόμαυρο» μέλλον του Μήτρογλου και κάποιων ακόμη ποδοσφαιριστών από το σημερινό ρόστερ του Άρη

Ήδη το όνομα του Μπρούνο Φελίπε είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από τον Άρη.
Ο Βραζιλιάνος δεν «έδεσε» με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν είναι και ο μόνος.

Το δεύτερο και πολύ σπουδαιότερο όνομα που δεν κατάφερε να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» από την μέρα άφιξης του στη Θεσσαλονίκη, είναι ο Κώστας Μήτρογλου.
Έχει γίνει ντόρος γύρω από το όνομα του με μεγάλη μερίδα φιλάθλων να υποστηρίζει ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει αρκεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.
Αντίθετα με αυτή την άποψη, κάποιοι άλλοι θεωρούν πως από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις που απαιτεί άμεσα η ομάδα, είναι μονόδρομος η απομάκρυνση του απ΄ αυτήν.
Το καλοκαίρι έγινε κουβέντα μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης και του Μήτρογλου ώστε να βρεθεί κοινή γραμμή για την λύση της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποτελέσματα.
Απ΄ ότι φημολογείται, η κουβέντα περί… διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών έχει αρχίσει από νέα βάση, καθώς η διοίκηση Καρυπίδη είναι στην διαδικασία ανεύρεσης επιθετικού.

Στο ίδιο πνεύμα υπάρχουν και συζητήσεις τόσο με τον Ντουάρτε που διανύει τον τρίτο χρόνο στον Άρη αλλά… πέρασε και δεν ακούμπησε, όσο και με τον Λόπες που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και με τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα.
Επίσης στην λίστα των ονομάτων που λέγεται πως είναι προς αποχώρηση συμπεριλαμβάνεται και ένα όνομα… έκπληξη που μέχρι τώρα δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Είναι αυτό του Χαβιέ Ματίγια, η απόδοση του οποίου το τελευταίο χρονικό διάστημα (ιδιαίτερα από την μέρα που ανανέωσε το συμβόλαιο του) έχει πέσει κατακόρυφα και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που όταν φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.