Σκοτώθηκε ποδοσφαιριστής

Θρήνος στην Αργεντινή για τον θάνατο του παίκτη της Μπάνφιλντ, Λαουτάρο Μπουγκάτο ο οποίος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ληστών.
Δημοσίευση: 07/05/2012 - 08:04
Θρήνος στην Αργεντινή για τον θάνατο του παίκτη της Μπάνφιλντ, Λαουτάρο Μπουγκάτο. Ο 20χρονος άσος της «Ταλάδρο», που αγωνιζόταν δανεικός στην Τριστάν Σουάρες, ομάδα τρίτης κατηγορίας έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Μπουγκάτο δέχθηκε σφαίρα στο στήθος μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών με δύο ληστές έξω από το σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής. «Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η απώλειά σου μας λυπεί βαθύτατα και θα σε θυμόμαστε πάντα» ανέφερε με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα η Μπάνφιλντ.

Ο Μπουγκάτο αποτελούσε μία από τις ελπίδες του συλλόγου και μάλιστα ήδη είχε αποφασιστεί ότι σε δύο μήνες, όταν και ολοκληρωνόταν ο δανεισμός του, θα τον ενσωμάτωναν στο δυναμικό της Μπάνφιλντ. Είχε κατακτήσει το 2009 το πρωτάθλημα με την δεύτερη ομάδα της Μπάνφιλντ και αρκετοί από τους τωρινούς παίκτες της «Ταλάδρο» ήταν συμπαίκτες του.