Μαραντόνα: “Θα δώσω και την ψυχή μου για τη Χιμνάσια”

Αποφασισμένος να πετύχει στη Χιμνάσια Λα Πλάτα εμφανίζεται ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος τόνισε πως θα δώσει και την ψυχή του για τη νέα του ομάδα.

Αποφασισμένος να πετύχει στη Χιμνάσια Λα Πλάτα εμφανίζεται ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος τόνισε πως θα δώσει και την ψυχή του για τη νέα του ομάδα. Ο νέος προπονητής της αργεντίνικης ομάδας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας, Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο, που τον επέλεξε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Μαραντόνα δήλωσε: “Τελικά είναι επίσημο. Είμαι ο νέος προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Γκαμπριέλ Πελεγκρίνο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την Χιμνάσια. Σας ευχαριστώ όλους”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Χιμνάσια Λα Πλάτα υπογράμμισε: “Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, επειδή βρήκα μια πατρική φιγούρα για τον σύλλογο. Συζητούσαμε για τις λεπτομέρειες και αυτός μιλούσε διαρκώς για τους οπαδούς. Ήταν απόλυτα θετικός να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Είμαστε σε δύσκολη περίοδο και χρειαζόμαστε κάποιον ιδιαίτερα δυνατό. Σκεφτήκαμε αυτόν, τον καλέσαμε και ήταν ο πρώτος που είπε ότι επιθυμεί να προπονήσει την Χιμνάσια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.