Τέβες: “Αν έμενε ο Σελότο θα είχα φύγει”

Ο Κάρλος Τέβες άφησε αιχμές κατά του Γκιγιέρμο Σελότο, τονίζοντας πως δεν τον σέβονταν και πως αν είχε παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς, τότε θα είχε αποχωρήσει.
Δημοσίευση: 29/01/2019 - 10:01
Ο Κάρλος Τέβες άφησε αιχμές κατά του Γκιγιέρμο Σελότο, τονίζοντας πως δεν τον σέβονταν και πως αν είχε παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς, τότε θα είχε αποχωρήσει. Ο βετεράνος επιθετικός της αργεντίνικης ομάδας τόνισε πως το προηγούμενο διάστημα, δεν αντέδρασε σε όσα του έκανε ο πρώην προπονητή τους, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Τέβες τόνισε: “Σεβάστηκα το γεγονός ότι ήμουν στην ομάδα που αγαπώ και επέτρεψα κάποια πράγματα που δεν θα ανεχόμουν υπό άλλες συνθήκες. Δεν ήθελα να δημιουργήσω συγκρούσεις και κατάπινα πολλά. Η αλήθεια είναι πως αν ο Σελότο έμενε στην Μπόκα, εγώ θα έφευγα. Υπήρχε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό μου, ενώ ποτέ δεν αργούσα στις προπονήσεις, ούτε δημιουργούσα προβλήματα, ακόμη και αν με έβαζε για 10-15 λεπτά. Όμως τα αφήνω πλέον όλα αυτά πίσω μου».