Το πρωτάθλημα της Αργεντινής στα κανάλια Novasports

Το πρωτάθλημα Final της Αργεντινής συνεχίζεται με ντέρμπι κορυφής στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου στις 23:10 να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 και σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου, τον αγώνα Εστουντιάντες - Ρίβερ Πλέιτ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Δημοσίευση: 15/04/2014 - 23:45

Εστουντιάντες - Ρίβερ Πλέιτ, 16/4 23:10 Novasports 3
Ρίβερ Πλέιτ - Βελέζ Σάρσφιλντ, 20/4 (προς ξημερώματα Δευτέρας 21/4) 00:15 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Το πρωτάθλημα Final της Αργεντινής συνεχίζεται με ντέρμπι κορυφής στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου στις 23:10 να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 και σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου,  τον αγώνα Εστουντιάντες - Ρίβερ Πλέιτ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος Εστουντιάντες θα υποδεχθεί την δεύτερη της βαθμολογίας Ρίβερ Πλέιτ στο μεγάλο ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να υπόσχονται πλούσιο θέαμα στους συνδρομητές των καναλιών Novasports.

Λίγες ημέρες μετά, την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου στις 00:15 (προς ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα 21/4), οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD το παιχνίδι Ρίβερ Πλέιτ - Βελέζ Σάρσφιλντ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής. Η Ρίβερ Πλέιτ θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της την Βελέζ Σάρσφιλντ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκης.