Τέλος ο Ιβάνκοφ από την Ανόρθωση

Ο Ντίμιταρ Ιβάνκοφ έλυσε τη συνεργασία του με την Ανόρθωση και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Ντίμιταρ Ιβάνκοφ έλυσε τη συνεργασία του με την Ανόρθωση και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, η «μεγάλη κυρία» απέκτησε τον έμπειρο γκολκίπερ για να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Από τη στιγμή όμως που η Ανόρθωση δεν κατάφερε να προκριθεί στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα αποφάσισε να τελειώσει τη συνεργασία της με τον Βούλγαρο τερματοφύλακα.

«Υπογράφηκε σήμερα το πρωί, 8 Αυγούστου 2011, συμφωνία για λύση με κοινή συναίνεση της συνεργασίας του Συλλόγου με τον τερματοφύλακα Dimitar Ivankov», έγραψε η επίσημη ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

Από την άλλη ο Ιβάνκοφ μιλώντας στα βουλγαρικά ειδησεογραφικά μέσα τόνισε πως είναι δική του απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα αφού το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον συμπατριώτη του και προπονητή της Ανόρθωσης, Στανιμίρ Στόιλοφ, ότι θα παρέμεινε στον κυπριακό σύλλογο με την προϋπόθεση πως θα κατάφερνε να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Μετά τον αποκλεισμό από τη Ραμποτνίσκι, ο Στόιλοφ ήρθε και μου είπε ότι πρέπει να φύγω, γιατί κερδίζω πολλά λεφτά και στο μέλλον τα αφεντικά θα δίνουν πολύ λιγότερα από αυτά που έπαιρνα. Έτσι, κράτησα την υπόσχεση που είχα δώσει όταν υπέγραφα συμβόλαιο νωρίτερα το καλοκαίρι».

Για το τι σκέφτεται να κάνει στο μέλλον, πρόσθεσε: «Θα κοιτάξω να βρω κάποια άλλη ομάδα στο εξωτερικό, αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου».

Ο 35χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λέφσκι Σόφιας στην οποία πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα έχοντας συνολικά 275 συμμετοχές και πετύχει 25 γκολ παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Τα σύνορα της χώρας τον κράτησαν για συνολικά δέκα χρόνια, καθώς το 2005 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Καϊσεσπόρ με την οποία μέτρησε 94 συμμετοχές και έξι τέρματα σε τρία χρόνια παρουσίας του εκεί. Από το 2008 ως το καλοκαίρι του 2011 αγωνίστηκε με τη Μπουρσασπόρ σε  90 αγώνες πετυχαίνοντας και έξι γκολ. Από το 1999 ως το 2010 φόρεσε και το εθνόσημο στο στήθος έχοντας 63 συμμετοχές.

Στην αρχή της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού το όνομα του συνδέθηκε και με την Καβάλα χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το επίσημο από τις δυο πλευρές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.