Προχωρά στην ίδρυση ομάδας ο Μπέκαμ

Την απόφασή του να ιδρύσει ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Δημοσίευση: 06/02/2014 - 10:52

Την απόφασή του να ιδρύσει ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής τόνισε πως η νέα ομάδα θα έχει έδρα το Μαϊάμι και τόνισε έχει μεγάλη όρεξη και δίψα για αυτό το εγχείρημα.

Ο Μπέκαμ τόνισε πως θα κατασκευαστεί νέο γήπεδο, χωρητικότητας 25 χιλιάδων θέσεων, ενώ απέφυγε να αναφερθεί σε ονόματα, πιθανών μετεγγραφικών στόχων, παρά το γεγονός πως ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα πρώην συμπαικτών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην εθνική Αγγλίας. Επίσης, ο Μπέκαμ υπογράμμισε πως αναζητεί «συμπαίκτες» για να καλύψει τα οικονομικά έξοδα του όλου εγχειρήματος.

Αρχικά, ο Μπέκαμ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Φλόριντα: «Από το ξεκίνημα της καριέρας μου στην Αγγλία μέχρι σήμερα στο Μαϊάμι λειτουργώ με πάθος για το ποδόσφαιρο. Το Μαϊάμι αποτελείται από κοινωνία που ζει με ενέργεια, ενώ διψά για ποδόσφαιρο. Άρα φιλοδοξώ να αντλήσω από τη δυναμική της πόλης».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίζει στο Μαϊάμι; Σε ποιον δεν θα άρεσε να ζει στο Μαϊάμι; Λαμβάνω μηνύματα που μου λένε "τι συμβαίνει; Πότε μπορούμε να έρθουμε εκεί;" Ξέρω ότι η πόλη είναι έτοιμη για ποδόσφαιρο».