Αγχωτική νίκη λίγο πριν το Γιουρόπα Λιγκ!

Η Νόρκεπινγκ επικράτησε εντός έδρας για την 14η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος της Χάκεν με 2-1, λίγες μέρες πριν δώσει το πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

 Η Νόρκεπινγκ επικράτησε εντός έδρας για την 14η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος της Χάκεν με 2-1, λίγες μέρες πριν δώσει το πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. 

Η Χάκεν ήταν αυτή που μπήκε με πάθος στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε αρκετά ώστε να πετύχει κάποιο γκολ. Ωστόσο η Νόρκεπινκγ, παρουσιάστηκε πιο οργανωμένη και απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο πέμπτο λεπτό, με τον Νίμαν. Ο Ίραντουστ, που ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες των φιλοξενούμενων, απείλησε στο 11 και στην αμέσως επόμενη φάση η Νόρκεπινγκ άνοιξε το σκορ. Ο Σκραμπ από τ΄αριστερά, έκανε εξαιρετική σέντρα για τον Λάρσον που με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Αμπράχαμσνον για το 1-0 με τον ένατο φετινό του γκολ. Ο πρώτος σκόρερ της Χάκεν, Τζερεμέτζεφ, είχε την καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 28, όμως το πλασέ που έκανε μετά τη σέντρα του Εκπολό, βρήκε σε ετοιμότητα τον Πέτερσον. Ο Ίραντουστ, απείλησε για ακόμη μια φορά στο 40ο λεπτό χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε σε σχέση με το πρώτο. Η Νόρκεπινγκ, κρατούσε τη μπάλα στην κατοχή της χωρίς όμως ν΄ απειλεί με στόχο δεύτερο γκολ.
Για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, άγγιξε το γκολ στο 62 με τον Λάρσον, που σούταρε όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Χάκεν πίεσε και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μπέργκρεν μέσα στην περιοχή, που με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Πέτερσον για το 1-1 με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα Σουηδίας! 

Η απάντηση για την Νόρκεπινγκ, ήρθε στο 79. Ο Χακσαμπάνοβιτς που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς, έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, βρήκε στην κίνηση τον Νίμαν που έκανε το 2-1 με το έκτο φετινό του γκολ. Η Χάκεν άγγιξε το γκολ στο 90, με κεφαλιά του Κιζίτο, όμως ο Πέτερσον απομάκρυνε. Οι παίκτες της Χάκεν διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Πάντως ούτε από τις επαναληπτικές προβολές μπορεί να πει κανείς αν ή μπάλα είχε περάσει τη γραμμή ή όχι. 
Η Νόρκεπινγκ θ΄αντιμετωπίσει με καλή ψυχολογία, εκτός έδρας την Σεντ Πάτρικ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα λιγκ στις 11 Ιουλίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.