Νίκη με ανατροπή! (video)

Η Σούντσβαλ επικράτησε εκτός έδρας της Όστερσουντ με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η Όστερσουντ, μετά από σερί δέκα αγωνιστικών χωρίς να ηττηθεί, γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Σούντσβαλ επικράτησε εκτός έδρας της Όστερσουντ με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η Όστερσουντ, μετά από σερί δέκα αγωνιστικών χωρίς ήττα, γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδειξαν περισσότερο πάθος εν συγκρίσει με τους γηπεδούχους που φάνηκαν να έχουν επηρεαστεί από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Σούντσβαλ, ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο των κινήσεων καθώς και τις φάσεις, ωστόσο η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ στο πρώτο 45λεπτο. 
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την ΌΣ\sτερσουντ με τον Άϊες που έκανε φοβερή ντρίμπλα χωρίς όμως κάποια θετική κατάληξη.

Στο 14ο λεπτό Ελένιους και Γουίλσον δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Ο Όλσον Δευτερόλεπτα αργότερα δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον έμπειρο Κεϊτά, να μαζεύει σταθερά. Στο 18 ο Γουίλσον έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. 
Στο 33 απείλησε ο Μπατανέρο και στο 42 εκ νέου ο Γουίλσον. Το 1-0 ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Άϊες εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να κοντράρει στην πλάτη του Έντουαρτς και να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει με αυτό τον τυχερό τρόπο το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Όστερσουντ ήταν διαφορετική. Η τουλάχιστον για περίπου 20 λεπτά. Η ομάδα του Ίαν Μπέρτσναλ, δημιούργησε ευκαιρίες με τον Σέμα τον Μακίμπι και τον Φριτζόν ωστόσο δε μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ που θα της έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα. 

Η Σούντσβαλ, όσο περνούσε η ώρα ανέβασε την απόδοσή της, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Το κατάφερε στο 78 με τον Μποτανέρο. Ο Ισπανός είδε τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Κεϊτά. Το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους, ήρθε λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ο Αλένιους έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά, έκανε την ασίστ για τον Άρο, που πέτυχε το πρώτο του γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.