Κράτησε το αήττητο της έδρας της η Χάκεν (video)

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής στο σουηδικό πρωτάθλημα, Χάκεν και Μάλμε, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην «Μπράβιντα Αρένα» του Γκέτεμποργκ.

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής στο σουηδικό πρωτάθλημα, Χάκεν και Μάλμε, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην «Μπράβιντα Αρένα» του Γκέτεμποργκ. Και οι δύο ομάδες διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έψαχναν εναγωνίως τους τρεις βαθμούς που θα τις έφερναν πιο κοντά στην 3η θέση που κατέχει η Χάμαρμπ, all;a telik;a ;emeinan sto 1-1.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, η Μάλμε κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, με τον Γκαλ, ο 23χρονος φεννημένος στην Γαλλία, αλλά διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες των ΗΠΑ. 

Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από σερί 4 συνεχόμενων νικών, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 70ο λεπτό, με κοντινό σουτ του Γιερεμέγιεφ, ο 24χρονος επιθετικός που σκόραρε απέναντι στην ομάδα που αγωνιζόταν την περσινή χρονιά. Μάλιστα με αυτό το τέρμα η ομάδα του Αντρέας Αλμ, κράτησε το αήττητο της έδρας της (8 νικές και 4 ισοπαλίες).

Τους 45 βαθμούς έφτασε η Μάλμε, τους 44 η Χάκεν, 47 έχει η 3η Χάμαρμπι με παιχνίδι λιγότερο. Η 3η θέση είναι η τελευταία που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.