Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Μάλμε (video)

Για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας, η Μάλμε νίκησε την Χάμαρμπι με 4-1. Οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας, η Μάλμε νίκησε την Χάμαρμπι με 4-1. Οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά όμως η Χάμαρμπι πήρε το προβάδισμα. Από την ωραία μπαλιά του Άντερσεν ο Τάνκοβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 0-1 στο δωδέκατο λεπτό!

Από εκεί και πέρα η Μάλμε προσπάθησε αλλά απέναντι στο άναρχο πρέσινγκ και την ιδιαίτερα κινητική μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων δεν είχε τρόπο να φτάσει στην περιοχή. Τελείωσε καλά πάντως το ημίχρονο με δύο φάσεις αλλά Ρόζενμπεργκ και Κριστιάνσεν δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κούρτσι!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άφησαν την φλυαρία με την μπάλα στα πόδια και έγιναν αποτελεσματικοί! Μέσα σε 25 λεπτά έφτιαξαν τέσσερις φάσεις και πέτυχαν τρία γκολ!

Ισοφάρισε ο Τροΐστασον (52′) με ωραίο σουτ. Με αυτογκόλ του Άντερσεν έγινε το 2-1 σε στατική φάση (60′) ενώ ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Τροΐστασον δημιούργησε το τρίτο γκολ με τον Ρικς (70′) να εκτελεί όμορφα τον Κούρτσι!

Ο Ρόζενμπεργκ έβαλε και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερς καθώς με ωραία κεφαλιά πέτυχε το τελικό 4-1 στο 82ο λεπτό του αγώνα. 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εσκιλστούνα – Έστερσουντ 0-1
ΑΪΚ – Χάκεν 1-0
Φάλκενμπεργκ – Σίριους 0-0
Έλφσμποργκ – Έρεμπρο 4-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.