«Ξηλώνει» το ρολόι το Αμβούργο

Το ρολόι που μετρούσε τον συνεχόμενο χρόνο παραμονής του Αμβούργου στη Μπουντεσλίγκα θα αποτελέσει παρελθόν από το γήπεδο της ομάδας.

Το ρολόι που μετρούσε τον συνεχόμενο χρόνο παραμονής του Αμβούργου στη Μπουντεσλίγκα θα αποτελέσει παρελθόν από το γήπεδο της ομάδας.

Ο σύλλογος, υπερηφανευόταν για την συνεχόμενη παρουσία του στην πρώτη κατηγορία για πάνω από μισό αιώνα και το εν λόγω ρολόι στο «Φολκσπαρκστάντιον», μετρούσε ακόμα και τα δευτερόλεπτα παραμονής της HSV στα «σαλόνια».

Όμως, ο χρόνος σταμάτησε πέρσι στα 54 χρόνια, 261 μέρες, 36 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα, καθώς το 2018 το Αμβούργο υποβιβάστηκε για πρώτη φορά. Έκτοτε, το ρολόι μετρούσε τον χρόνο από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου και μια που η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το «ξηλώσουν» από το γήπεδο, κάτι που θα γίνει στις 8 Ιουλίου, μετά από μία συναυλία της Pink.

«Ο σύλλογος θέλει να κοιτάξει προς το μέλλον. Η συνεχής αναφορά στο παρελθόν δεν μας βοηθά», σχολίασε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Μπρεντ Χόφμαν μιλώντας στην Bild.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.