Επιστρέφει Ελλάδα ο Κολοβός;

Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας διεθνής μέσος, της Ομόνοιας, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όλα δείχνουν πως ο Έλληνας διεθνής μέσος, της Ομόνοιας, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με βραδινά δημοσιεύματα στην Κύπρο ο Δημήτρης Κολοβός είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα και τους ξεκαθάρισε πως θέλει να φύγει από την Ομόνοια και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα πάντα, με τα ίδια δημοσιεύματα, η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και από την πλευρά τους οι διοικούντες την “πράσινη” ομάδα, τόνισαν πως δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Superleague, αλλά θα ήθελαν να υπάρξει πρόταση η οποία θα φέρει ένα ποσό κοντά στις 150 χιλιάδες ευρώ, όσα περίπου είχαν ξοδέψει για να τον αποκτήσουν από την Μαλίν.
Ποσό πάντως που δεν είναι απαγορευτικό, αν και πληροφορίες από την Ελλάδα, πλέον, θέλουν τον Κολοβό να έχει βρει ήδη το που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.