Νίκη πρωτιάς και σταθερότητας για τον ΑΠΟΕΛ

Με δύο γκολ του Γιαννώτα ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 στο «ΓΣΠ» την Ομόνοια για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ Κύπρου για τον όμιλο του Πρωταθλητή.

Με δύο γκολ του Γιαννώτα ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 στο «ΓΣΠ» την Ομόνοια για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ Κύπρου για τον όμιλο του Πρωταθλητή.

Έτσι έφτασε, μετά από 33 ματς συνολικά, τους 79 βαθμούς και είναι πρώτος με απόσταση -4 από τη δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της διαδικασίας. Τα τέρματα για τους νικητές σημειώθηκαν στο 23΄ και στο 44΄. Ο Ντε Βινσέντι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον ΑΠΟΕΛ που έδωσε το πρώτο παιχνίδι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 την Ανόρθωση, με τα γκολ των Τριτσόφσκι (27΄ πέναλτι, 84΄) και Αβραάμ (28΄ αυτογκόλ), με τους Λαίφη (48΄) και Εντλοβού (94΄ πέναλτι) να σκοράρουν για την «Κυρία». Στη Λάρνακα η Νέα Σαλαμίνια, τέλος, ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού με 3-0 με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με τους Ανγκελή (13΄), ντα Σίλβα (38΄ πέναλτι) και Στογιάνοβιτς (57΄).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.