Επίδειξη ανωτερότητας από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε με 3-0 τον Ερμή Αραδίππου πλησιάζοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο αγώνας στο στάδιο «Αμμόχωστος» της Λάρνακας ήταν τόσο άνισος όσο μαρτυρά και η μεγάλη ποιοτική διαφορά ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον ουραγό Ερμή Αραδίππου.

Κι όλα έγιναν ακόμα πιο απλά για τους φιλοξενούμενους όταν μόλις στο 7ο λεπτό ο Αργεντινός Ζελάγια με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ.
Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ, σωστά, του Ερμή καθώς ο γνωστός μας Ντεβέσα ήταν σε θέση οφσάϊτ πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 42ο λεπτό ο Ισπανός Σαρδινέρο με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τον Ερμή να χάνει την ευκαιρία στο 80’ όταν ο γκολκίπερ Βάλε απέκρουσε δύσκολα σουτ του Μαρτίνιουκ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία να ξαναμπούνε στο ματς καθώς κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σακέτι επί του Μαρτίνιουκ. Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Ουκρανός παίκτης, όμως ξανά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Βάλε!

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε για τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Καραγιόλ στο 93ο λεπτό
.

ΕΡΜΗΣ (Στ.Κουσίν)
: Φιρινίδης, Μαλόν, Ψάλτης,Μπανούσης, Κουατσίκα, Πουτζιουρής, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (55΄ Λαγός), Νγκαγκά, Κατσιατή (75΄ Ντε Μέλο), Μακρίεφ (67΄ Μαύρου)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου, Σακέτι, Μπρου (63΄ Σπόλιαριτς), Περέιρα (77΄ Μαγκλίτσα), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (64΄ Καραγιόλ), Ζελάγια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.