Στα μέσα Αυγούστου στη Βέροια οι εθνικές ομάδες

Στο χρονικό διάστημα από τις 11 έως τις 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών στη Βέροια.

Στο χρονικό διάστημα από τις 11 έως τις 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των εθνικών  μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών στη Βέροια. Ως γνωστόν, ο δήμος της Βέροιας απηύθυνε τη σχετική πρόσκληση στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α., η τελευταία ανταποκρίθηκε με χαρά και αυτό το προπονητικό καμπ θα δώσει την ευκαιρία για την πρώτη επίσκεψη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων στην όμορφη πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας. Το επόμενο διάστημα θ’ ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών και των αθλητριών, που θα πάρουν μέρος στην πρώτη, μετά το 2012, συγκέντρωση προετοιμασίας στην περιφέρεια (προηγήθηκε το Καρπενήσι για τους άνδρες το 2011 και το 2012), ενώ αναμένονται απαντήσεις από το εξωτερικό για το ποιοι ξένοι διεθνείς μπορούν να έρθουν και να μετάσχουν στη διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι η πρόταση από τη Βέροια ήταν να φιλοξενήσει τους αθλητές στο Σέλι και να τους παραχωρήσει το Φιλίππειο γυμναστήριο για τις προπονήσεις τους. Στον γνωστό ορεινό προορισμό εξασφαλίζεται η διαμονή και η διατροφή των μελών της αποστολής, καθώς ο δήμος έχει εκεί δικούς του ξενώνες, ενώ στην πόλη και στο γυμναστήριο, που έχει φιλοξενήσει και τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, θα γίνονται οι προπονήσεις στο Φιλίππειο. Είναι σίγουρο ότι η έλευση των εθνικών μας ομάδων θ’ αποτελέσει σημαντικό αθλητικό γεγονός για την πόλη, καθώς με τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βέροιας και τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βέροιας η περιοχή είναι πολύ δραστήρια στο άθλημα.
Μετά το τουρνουά των Ευρωπαϊκών Αγώνων οι αθλητές, που αγωνίστηκαν στο Μπακού, ξεκουράζονται για μία εβδομάδα. Επισήμως, το διάστημα της καλοκαιρινής άδειας αρχίζει για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των μεγάλων στη 1 Ιουλίου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν προγραμματίστηκε  για τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, όσα μπορούν από τα μέλη των εθνικών μας ομάδων νέων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων προπονούνται εδώ και αρκετές ημέρες στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μπρατισλάβας (10-19 Ιουλίου). Προπονούνται υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Κωστόπουλου και της Μαρίας Καλογιάννη, οι οποίοι θα είναι στη Σλοβακία υπεύθυνοι προπονητές στις ομάδες των κορασίδων και των νεανίδων αντίστοιχα. Επίσημα, η κοινή προετοιμασία των αθλητών, που θα συγκροτήσουν τις εθνικές ομάδες στη φετινή διοργάνωση, θ’ αρχίσει τη Δευτέρα 29 του μήνα.
* Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή της Γεωργίας Ζαβιτσάνου στη γαλλική Σεν Πιερέζ. Η Πατρινιά θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη χώρα, καθώς το 2014-2015 ήταν μέλος της Αμικάλ Λεγκ Σεζέρ.  

* Είδηση από τον διεθνή χώρο, αλλά με ξεχωριστή σημασία. Η παγκόσμια σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης επιστρέφει στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, για πρώτη φορά από το 1979! Η δημοτικότητα του αθλήματος έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα, οι αθλητές έχουν σημειώσει πρόοδο (τρανή απόδειξη το χρυσό μετάλλιο στο διπλό μικτό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 από τους Κιμ Χίοκ Μπονγκ/Κιμ Γιονγκ) και η I.T.T.F. με χαρά έχει αναθέσει στη Βόρεια Κορέα τη διοργάνωση του World Tour Challenge Series στην πόλη Πιονγιάνγκ από τις 29 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. Η Πιονγκγιάνγκ θα είναι η 13η στάση στη σειρά των επαμειβόμεων όπεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.