Έτοιμη η Φλώρινα για το 5ο διεθνές φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Η Φλώρινα κρατάει καλά την παράδοση του μοναδικού διεθνούς τουρνουά, που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η Φλώρινα κρατάει καλά την παράδοση του μοναδικού διεθνούς τουρνουά, που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Το καθιέρωσε, το ανέπτυξε και τώρα είναι έτοιμη να διοργανώσει μία 5η συνεχή χρονιά το διεθνές φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ν’ αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε Έλληνες και ξένους. Οι αγώνες θα γίνουν αύριο και μεθαύριο στο κλειστό του ΔΑΚ Φλώρινας. Διοργανωτές είναι οι Σάρισες Φλώρινας και άμεσοι συνεργάτες η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας και η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας. Οι αγώνες τελούν υπό την επίβλεψη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και μεγάλος χορηγός είναι το Ξενοδοχείο Λύγκος. Οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 125, ενώ δυνατά ονόματα από την Ελλάδα, όπως και αξιόλογοι ξένοι αθλητές θ’ ανεβάσουν και φέτος πολύ ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει σήμερα αγώνες με αθλητές χωρισμένους σε ηλικιακές κατηγορίες και αύριο το ανοιχτό πρωτάθλημα (open) για άνδρες και γυναίκες. Θυμίζουμε ότι το όπεν δίνει και οικονομικά έπαθλα. Οι 125 τελικές δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις προσδοκίες, καθώς είναι πολύ περισσότερες από τις 85 του περσινού καλοκαιριού. Προέρχονται από 10 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Β. Μακεδονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία) και αυτό το στοιχείο μαρτυρά την αύξηση του ενδιαφέροντος για τη σημαντική αθλητική εκδήλωση, που φιλοξενεί κάθε χρόνο η ακριτική πόλη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στους αγώνες θα πάρει μέρος και ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2018 και το 2019 Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, αλλά και ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2017 Αναστάσιος Ρηνιώτης, που είχε αναδειχτεί  πέρσι νικητής της open κατηγορίας. Θ’ αγωνιστούν επίσης σπουδαίοι αθλητές από την Πολωνία.

Το φεστιβάλ προσλαμβάνει γενικότερο ενδιαφέρον στη Φλώρινα, αφού εκτός των άλλων μεγαλώνει την τουριστική κίνηση, γι’ αυτό οι διοργανωτές προσκάλεσαν το φίλαθλο κοινό της πόλης να επισκεφτεί το κλειστό γυμναστήριο για ν’ απολαύσει πινγκ πονγκ υψηλού επιπέδου και να μάθει καλύτερα το ολυμπιακό άθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.