Συνάντηση με τον δήμαρχο και γεύμα στη Βέροια προς τιμήν των εθνικών ομάδων

Ο δήμος της Βέροιας και γενικά οι κάτοικοι της πόλης αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τις εθνικές μας ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αφορμή το προπονητικό καμπ, που ολοκληρώνεται αύριο σε «Φιλίππειο» γυμναστήριο και Σέλι.

Ο δήμος της Βέροιας και γενικά οι κάτοικοι της πόλης αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τις εθνικές μας ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αφορμή το προπονητικό καμπ, που ολοκληρώνεται αύριο σε «Φιλίππειο» γυμναστήριο και Σέλι. 

Η τοπική αυτοδιοίκηση άλλωστε, είναι εκείνη που τις προσκάλεσε, που  εξασφάλισε τη φιλοξενία τους, ενώ σε συνεργασία με τα σωματεία του Α.Σ.Ε.Α. και του Ο.Ε.Α. Βέροιας φρόντισαν να υπάρχει καλή οργάνωση και να μη λείψει τίποτα στους διεθνείς. Κι επειδή η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας είναι, έτσι κι αλλιώς, πολύ δραστήρια στο άθλημα ήταν φυσικό να κοιτάξει να συσφίξει τις σχέσεις της με τα μέλη της αποστολής. Το μεσημέρι ο δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης δέχτηκε αντιπροσωπεία της στο γραφείο του, αργότερα ο δήμος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν της, ενώ το πρωί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από τοπικά μέσα επισκέφτηκαν την προπόνηση κι έκαναν ρεπορτάζ. Στη συνάντηση, όπως και στο γεύμα, εκπροσώπησαν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Φιλαρέτη Εξάρχου. «Η Βέροια να γίνει το γούρι σας», ευχήθηκε ο δήμαρχος!

Στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας στη Βέροια απέμειναν 12 αθλητές κι αθλήτριες, αφού μετά τους ξένους Ντανιέλ Κοσίμπα και Μπένεντεκ Όλαχ αναχώρησαν νωρίτερα λόγω αγωνιστικών δραστηριοτήτων ο Παναγιώτης Γκιώνης και η Αγγελίνα Παπαδάκη. Το απόγευμα αντί για προπόνηση ο Βατσακλής κανόνισε πεζοπορία στο μεγάλο υψόμετρο στο Σέλι όπου τα παιδιά έχουν …γεμίσει οξυγόνο εδώ και οκτώ ημέρες. Αύριο το πρόγραμμα θα κλείσει με πρωινό χαλάρωμα και στη συνέχεια η αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Σήμερα το πρωί στο Φιλίππειο γυμναστήριο φωτογράφοι απαθανάτισαν στιγμές από την προπόνηση και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους αθλητές του. Το μεσημέρι ο Κώστας Βατσακλής και η Φιλαρέτη Εξάρχου πήγαν στο δημαρχείο μαζί με τον προπονητή των τοπικών σωματείων επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γιώργο Τσιαλτσούδη κι έγιναν δεκτοί από τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη. Μέσω της Εξάρχου οι εθνικές ομάδες χάρισαν στον πρώτο πολίτη της πόλης, εκ μέρους και του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., αναμνηστικό αγαλματίδιο. Παράλληλα βέβαια, μετέφεραν προς τον δήμο και τα τοπικά σωματεία τις θερμές ευχαριστίες του προέδρου της ομοσπονδίας Μανώλη Κολυμπάδη, ο οποίος αναχώρησε από τη Βέροια την Κυριακή. Λίγη ώρα αργότερα ο δήμος παρέθεσε γεύμα στην αντιπροσωπεία των εθνικών ομάδων στο μεζεδοπωλείο «Αγγελικόν». Σημειωτέον ότι οι διεθνείς παρέλαβαν ήδη και το πολύ όμορφο αναμνηστικό δώρο του Α.Σ.Ε.Α. και του Ο.Ε.Α. Βέροιας. Οι νεαροί αθλητές των σωματείων τούς χάρισαν μπλουζίτσες, που έγραφαν «Σέλι 2015, εθνικές ομάδες πινγκ πονγκ».

Κ. ΒΑΤΣΑΚΛΗΣ: «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ»

Κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ: «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ»

Από τον δήμο Βέροιας εκδόθηκε για τη συνάντηση με τον δήμαρχο δελτίο Τύπου, μοιράστηκαν φωτογραφίες και το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το δελτίο Τύπου ανέφερε αναλυτικά: «Τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κώστα Βατσακλή, τη διεθνή αθλήτρια Φιλαρέτη Εξάρχου και τον προπονητή των δύο τοπικών συλλόγων Γιώργο Τσιαλτσούδη, δέχθηκε σήμερα Τρίτη ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Όπως είναι γνωστό, οι εθνικές μας ομάδες προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Εκατερίνμπουργκ της Ρωσίας και φιλοξενήθηκαν από το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο Σέλι και στη Βέροια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής τόνισε ότι «είχα επισκεφθεί την όμορφη Βέροια στο αναπτυξιακό τουρνουά, που είχε γίνει τον χειμώνα που μας πέρασε και είχα συζητήσει με τον Αντιδήμαρχο Θεόφιλο Κορωνά και τον βεροιώτη προπονητή Γιώργο Τσιαλτσούδη, ρωτώντας τους για τις συνθήκες στο Σέλι, για την καλύτερη φυσική κατάσταση. Παράλληλα εξετάσαμε και την περίπτωση του «Φιλίππειου» γυμναστηρίου, για να τοποθετηθούν τα τραπέζια των ασκήσεων, μιας και δεν υπήρχαν προπονήσεις για το χάντμπολ. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και στις δύο περιπτώσεις. Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή προετοιμασία και θα το δούμε μέσα από τα αποτελέσματα.

Η φιλοξενία που τύχαμε ήταν εξαιρετική. Και αυτό που λέω είναι λίγο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας και τον φορέα αθλητισμού, τα παιδιά στο καταφύγιο, τη μαγείρισσα, τον οδηγό που μας μετέφερε, τον καθένα που συνέβαλε ώστε να έχουμε στην διάθεσή μας όλα αυτά που χρειαζόμασταν. Ότι έκαναν, το έκαναν με κέφι, ευγένεια, πολύ διάθεση και φιλοξενία. Είμαστε ευγνώμονες. Ήταν μια πολύ οργανωμένη δουλειά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάτι που πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο στην προβολή του αθλήματος που είναι ήδη διαδεδομένο στη Βέροια». 

Ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης επισήμανε πως «μας ικανοποιούν αυτά που μας λέτε. Μας κάνουν χαρούμενους που συμβάλλαμε στην σωστή προετοιμασία της εθνικής μας. Ευχαριστημένοι κι εμείς που σε δύσκολες εποχές καταφέραμε να σας ικανοποιήσουμε. Θα είστε πάντα ευπρόσδεκτοι και σας περιμένουμε και του χρόνου. Ελπίζουμε η προετοιμασία που κάνατε εδώ να αποδώσει και να λέμε κι εμείς ότι ήμασταν το γούρι».

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των εθνικών μας ομάδων υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη τιμή που ήρθατε στη Βέροια και το Σέλι. Με τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις, συγκαταλέγεστε στις κορυφαίες εθνικές ομάδες. Ακούσαμε πολύ καλά λόγια από τους συμπολίτες μας. Χωρίς βεντετισμούς και με το ήθος σας κοσμήσατε την κοινωνία μας, το αθλητισμό και την επιτραπέζια αντισφαίριση.  Ευελπιστούμε να ξανασυναντηθούμε».

Ο πρώην αθλητής και νυν προπονητής του ΑΣΕΑ και του ΟΕΑ Βέροιας Γιώργος Τσιαλτσούδης, μίλησε εκ μέρους των δύο σωματείων της πόλης και ανέφερε: «Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε η Εθνική ομάδα, όπως επίσης το ΚΑΠΑ και τον Δήμο Βέροιας για τις προσπάθειες που κατέβαλε, έτσι η ολοκληρωθεί σωστά η προετοιμασία των αθλητών μας».

Τέλος, η Φιλαρέτη Εξάρχου, εκπροσωπώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας, έδωσε αναμνηστικό δώρο στον Δήμαρχο Βέροιας, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το επίπεδο των συνθηκών της προετοιμασίας και  ευχαριστώντας για την πολύ μεγάλη συμβολή του Δήμου Βέροιας».

Εκπροσωπώντας όλα τα μέλη της αποστολής ο Κώστας Βατσακλής θέλησε ν’ απευθύνει μεγάλο ευχαριστώ και στο «Φιλιππίδης travel». Είναι το τουριστικό γραφείο, που είχε κλείσει ο δήμος για τις μετακινήσεις των αθλητών με το πούλμαν. Η βοήθειά του ήταν τεράστια, καθώς δεν περιορίστηκε μόνο στις κλασικές διαδρομές από και προς το γυμναστήριο και το κατάλυμα, αλλά και σε ξεναγήσεις, σε ιστορικές αναφορές για την πόλη, ακόμα και προσωπικές εξυπηρετήσεις!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.