Πινγκ Πονγκ: Παρασκευή (19/08) πρωί ο αγώνας 2ου γύρου του Σγουρόπουλου στο Ευρωπαϊκό

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 18/08 τα ωράρια των αγώνων για τον 2ο γύρο του απλού ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 18/08 τα ωράρια των αγώνων για τον 2ο γύρο του απλού ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που μπήκε την Τετάρτη στους «32» με τη σπουδαία νίκη 4-3 σετ απέναντι στον Ισπανό 1ο Μεσογειονίκη Αλβάρο Ρόμπλες, αγωνίζεται την Παρασκευή 19/08 στις 11 ώρα Ελλάδας με αντίπαλο στο Κιου Ντανγκ, το νούμερο 4 του αγωνίσματος. Το ματς θα γίνει στο τραπέζι 4 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από το διαδικτυακό ettuTV στο λινκ https://bit.ly/3AvT2vh. Ο Σγουρόπουλος έχει ήδη κάνει πετυχημένη πορεία στη βαυαρική πρωτεύουσα και χωρίς πίεση θα κυνηγήσει την έκπληξη και την είσοδο στη 16άδα.

Στο κοντινό παρελθόν έχει αναμετρηθεί μία φορά με τον κινεζικής καταγωγής αθλητή. Ήταν πέρσι στην Μπουντεσλίγκα όπου με τα χρώματα της Ουλμ είχε δώσει αμφίρροπη αναμέτρηση ώσπου έχασε με 3-2 σετ. Την περασμένη χρονιά, στο εξ αναβολής Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων του 2020, ο Κιου Ντανγκ είχε αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης στο διπλό μικτό (με συμπαίκτρια τη Γερμανίδα Νίνα Μίτελχαμ, γνωστή και στους Έλληνες φιλάθλους από την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό Τοπ 16 της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο).

Το απλό ανδρών άρχισε με πολλές δυνατές αναμετρήσεις την Τετάρτη και για του λόγου το αληθές αρκούν μόνο δύο παραδείγματα: Ο Γερμανός ρέκορντμαν των ευρωπαϊκών τίτλων Τίμο Μπολ… είδε κι έπαθε μέχρι ν’ αποκλείσει τον Πολωνό Σάμουελ Κουλζίτσκι. Βρέθηκε να χάνει με 3-1 σετ κι έκανε την ανατροπή για το τελικό 4-3. Στα επτά σετ όμως, αποκλείστηκε ο Γάλλος Σιμόν Γκοζί, δευτεραθλητής Ευρώπης του 2016 και 4ος σε Παγκόσμιο Κύπελλο από τα χέρια του Βέλγου Ρασενφόους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.