Η επιτραπέζια αντισφαίριση στην εκδήλωση εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Με μία σειρά από εκδηλώσεις γιορτάζεται και στην Ελλάδα η Ολυμπιακή Ημέρα, ένα παγκόσμιο γεγονός, που τιμάται και στις πέντε ηπείρους κάθε χρόνο στις 23 Ιουνίου.

Κάθε χρόνο, άνθρωποι σε κάθε άκρη του πλανήτη γιορτάζουν ανελλιπώς από το 1948 το Θεσμό της Ολυμπιακής Ημέρας, ζωντανή απόδειξη της συμβολής της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στη διαμόρφωση του σύγχρονου Ολυμπιακού Κινήματος.

Στη χώρα μας οργανώνονται events από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου και το Σάββατο 25/06 πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο εκδήλωση γνωριμίας με διάφορα αθλήματα.   

Η δημοφιλής επιτραπέζια αντισφαίριση, το αγαπημένο πινγκ πονγκ αν θέλετε, για παιδιά όλου του κόσμου που ψυχαγωγούνται με τη μικρή ρακέτα, ήταν στην εκδήλωση, που οργάνωσαν σήμερα Σάββατο στον ιστορικό χώρο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας 2022. Το event ήταν για τα παιδιά των αξιωματικών του στρατού κι έγινε στα πρότυπα των δράσεων kids athletics. 

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έστησε τρία τραπέζια και για ένα δίωρο δεκάδες οικογένειες πέρασαν από το χώρο με τους μικρούς φίλους του αθλητισμού να επιδίδονται σε παιχνίδι και να μαθαίνουν τα βασικά στοιχεία για το άθλημα. Τους καθοδηγούσαν ο θρυλικός Καλλίνικος Κρεάνγκα (ως αξιωματικός του στρατού είχε δίπλα του την κόρη του Μαριάννα, που είναι διακεκριμένη αθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης και βοήθησε τα παιδιά), το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΟΕπΑ και πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Μοίρου και οι αθλητές των εθνικών μας ομάδων Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και Ιωάννα Γερασιμάτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.