Οι ώρες των αγώνων στα πλέι οφ της κορυφαίας 4άδας στην Α1 επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών

Ο τελευταίος τίτλος της χρονιάς σε διασυλλογικό επίπεδο στην επιτραπέζια αντισφαίριση θα κριθεί την επόμενη βδομάδα και οι ομάδες των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4, στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών, προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Τόπος διεξαγωγής είναι η ομοσπονδιακή αίθουσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι ημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 25 Μαΐου, την επόμενη μέρα θ’ ακολουθήσουν ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 και ο τελικός για την ανάδειξη πρωταθλητή και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε τις ώρες των αγώνων. Στις 17:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ολυμπιακού και ΟΕΑ Ρεθύμνου και στις 19:00 ο δεύτερος με αντιπάλους τον ΑΣ Πέρα Αθηνών και τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη 26 Μαΐου οι ηττημένοι των ημιτελικών θ’ αναμετρηθούν στις 13:30 για το χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι νικητές θα διεκδικήσουν στις 16:00 το πρωτάθλημα Ελλάδας ανδρών της περιόδου 2021-2022. Θυμίζουμε ότι τα ζευγάρια σχηματίστηκαν χιαστί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να επικρατούν στους ομίλους τους, το Πέρα και το Ρέθυμνο να καταλαμβάνουν τη 2η θέση.

Επιτρέπεται κανονικά πια η είσοδος στο κοινό και φυσικά θα υπάρχει απευθείας κάλυψη στο διαδίκτυο από τον λογαριασμό της ομοσπονδίας στο youtube ώστε να έχουν όλοι οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να δουν τους σπουδαίους αγώνες.

Στο μεταξύ, αφού έκλεισαν κάποιες εκκρεμότητες, ξεκαθαρίστηκαν και οι τελικές θέσεις των ομάδων στη φετινή Α2 ανδρών. Ο ΑΣΕΑ Καβάλας είχε κατακτήσει την πρωτιά, ο Άρης Νικαίας τερμάτισε 2ος, ο ΑΟ Πεύκης 3ος και ακολούθησαν ο Φάρος Αλεξανδρούπολης και ο ΑΣ ΑΛΦΑ Καλλιθέας. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες, που είχαν πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, πέφτουν κατηγορία λόγω μηδενισμών. Ήταν οι Νηρέας Καρδαμύλων, ΓΑΟ Πειραιά, Αθηνά Μαγκουφάνας, ΑΣ Το Γυμνάσιο, ΔΑΟ Ταύρου και ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης. Φυσικά, είχαν ήδη υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική και τα τρία σωματεία, που δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στη φετινή Α2 ανδρών και ήταν το ΠΚΔ Ταύρου, ο Απόλλων Καλαμαριάς και η Παγώνα Πάτρας.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε την Πέμπτη 19/05 τους πίνακες με τα πρωταθλήματα ιεραρχίας, στα οποία έχει δικαίωμα συμμετοχής κάθε ομάδα για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023. Έχουν αναρτηθεί στο λινκ https://bit.ly/3G0cFMS.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.