Πήρε παράταση η μεταγραφική περίοδος στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Παράταση πήρε η μεταγραφική περίοδος στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε σήμερα ότι μετέθεσε την ημερομηνία λήξης των μεταγραφών έως και την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ενώ κανονικά η προθεσμία έληγε αύριο. Επίσης, η ομοσπονδία έδωσε παράταση και στην ημερομηνία λήξης για τις δηλώσεις συμμετοχής στα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η νέα προθεσμία θα λήξει κι εδώ την προσεχή Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου. Κατά τα άλλα, χτες εκδόθηκε ο διεθνής πίνακας αξιολόγησης για την τρέχουσα βδομάδα και ήταν ο πρώτος μετά το Pomegranate Europe Top 16 Cup ανδρών-γυναικών, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Παναγιώτης Γκιώνης και η Κατερίνα Τόλιου, που ήταν οι εκπρόσωποι της χώρας στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, διατηρήθηκαν στην ίδια θέση.

To τελευταίο ITTF Table Tennis World Ranking είναι το 38ο για το 2021 και συμπεριέλαβε στην αξιολόγηση τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Τοπ 16. Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο των αγώνων και δεν γινόταν να έχουν ουσιαστικό όφελος. Αμφότεροι εμφανίζουν 10 βαθμούς παραπάνω σε σχέση με τον πίνακα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά η θέση τους έμεινε αμετάβλητη. Ο Γκιώνης είναι στο νούμερο 50 του κόσμου κι έχει 3.136 βαθμούς από τους 3.126 του πίνακα νούμερο 37. Η Τόλιου βρίσκεται άλλη μια βδομάδα στο νούμερο 144 της κατάταξης και συγκεντρώνει 1.616 βαθμούς από τους 1.606. Στη 2η θέση από τους Έλληνες αθλητές είναι πάντα ο Γιάννης Σγουρόπουλος (αναπληρωματικός θυμίζουμε, του Γκιώνη στη Θεσσαλονίκη) και η Κωνσταντίνα Παρίδη, οι οποίοι εμφανίζονται στις θέσεις 151 (όπως και την περασμένη βδομάδα) και 266 (από 265) αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι ο νικητής του Τοπ 16 της Θεσσαλονίκης, ο Γερμανός Πάτρικ Φρανζίσκα, βρέθηκε τέσσερις θέσεις ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη και συγκεκριμένα στη 14η από τη 18η, ενώ η συμπατριώτισσά του Νίνα Μίτελχαμ, που πρώτευσε στις γυναίκες, είχε άνοδο 12 θέσεων (είναι πια 31η).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.