Στην Τυνησία η Παπαδημητρίου για το WTT Youth Star Contender

Στα μέσα Μαΐου η Μαλαματένια Παπαδημητρίου επανήλθε σε διεθνή τουρνουά νέων στην Πορτογαλία και παράλληλα έκανε την πρεμιέρα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον νέο θεσμό των Youth Contender του World Table Tennis.

Το πρόσφατο τουρνουά στη Βίλα Ρεάλ ήταν της δεύτερης βαθμίδας του WTT, η οποία ονομάζεται Youth Contender. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών ετοιμάζεται τώρα για τη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή της κι αυτή τη φορά θα είναι σε Youth Star Contender, δηλαδή την πρώτη βαθμίδα του WTT. Αναχωρεί αύριο για την Τύνιδα και το δυνατό τουρνουά της Τυνησίας, το οποίο άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή. Είναι το εναρκτήριο Star Contender των μικρών ηλικιών στο 2021 και παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με τα Contender. Οι βασικές είναι ότι αφορά μόνο παίδες και νέους, δηλαδή τις κατηγορίες κάτω των 15 και κάτω των 19 ετών και ότι περιλαμβάνει και το αγώνισμα του διπλού. Η διοργάνωση άρχισε με τα αγόρια. Οι αγώνες των κοριτσιών θα γίνουν στις 29 και τις 30 του μήνα και αύριο θα προηγηθούν οι κληρώσεις.

Στην Πορτογαλία η Παπαδημητρίου είχε πλασαριστεί στις θέσεις 17-32 του απλού Under 17 και την πρώτη 16άδα του απλού Under 19. Έχοντας συμπληρώσει καλό αριθμό αγώνων τον τελευταίο καιρό, μαζί με αυτούς, που έδωσε στη 2η κατηγορία της Ισπανίας, θα κυνηγήσει και στην Τυνησία καλές θέσεις και βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Στο διπλό νεανίδων θα έχει συμπαίκτρια τη Φαράχ Μαχζούμπ από την οικοδέσποινα χώρα.

Στο απλό θα σχηματιστούν αρχικά 8 γκρουπ των 4ων ή των 3ων αθλητριών. Οι δύο πρώτες από το κάθε γκρουπ θα προκριθούν στο νοκ άουτ ταμπλό, το οποίο σε αντίθεση με τα Contender είναι των «16». Στο διπλό εφαρμόζεται από την αρχή το σύστημα του απλού νοκ άουτ. Όλα τα ματς κρίνονται υπέρ του καλύτερου των 5 σετ. Τα Star Contender θα μοιράζουν συνολικά 17.000 αμερικανικά δολάρια. Η προκήρυξη για το τουρνουά της Τυνησία αναφέρει ότι 15.000 θα πάνε για το απλό και 2.000 για το διπλό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.