Βαλκανικό U15-U17: Εξασφάλισαν 15 μετάλλια την 1η μέρα οι Έλληνες αθλητές

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος U15-U17 Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου από τις 4 έως τις 7 Μάη.

Το στάδιο ήταν κατάμεστο και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών, αλλά και τους περισσότερους από 500 αθλητές από εννιά διαφορετικές χώρες (Κροατία, Μολδαβία, Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Κόσοβο και Τουρκία) που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση.

Η νέα γενιά της Πάλης έδωσε σπουδαίους αγώνες στην πρώτη μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος U15 και ήδη η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει 15 μετάλλια, καθώς 12 αθλητές μας βρίσκονται στον τελικό της κατηγορίας τους που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ 17 θα διεκδικήσουν την 3η θέση και το χάλκινο.

Αναλυτικά στον τελικό των κατηγοριών τους βρίσκονται ο Έκτορας Σίζο, ο Γιάννης Μάριος Μουτουσίδης, ο Παναγιώτης Μπρούζας, ο Δημήτρης Σούλης, ο Στέφανος Βασδέκης, ο Νίκος Τσαρούχας, ο Παύλος Ντιαντιάδης, ο Απόστολος Μπότης, ο Σωτήρης Ντόντος, η Ιωάννα Ξενίδου, η Βασιλική Καραβάνου και η Μαρία Λουίζα Γκίκα.

Για την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο θα παλέψουν ο Γιάννης Κεσίδης, ο Άγγελος Καφρίτσας, ο Παύλος Τσεντίδης, ο Νίκος Ζίνισα, η Ολγα Παυλίδου, ο Γιάννης Ξυπάκης, ο Ιάσωνας Πολυχρόνης Μαργαριτίδης, ο Πολύκαρπος Σερβετάς, ο Ορέστης Μπαρδής, ο Σεραφείμ Ξούρας, η Ελένη Γκολντάτσι, η Δήμητρα Μπαρέλου, η Μαρία Ξούρα και ο Αντώνης Γαβαλάς.

Ο Νίκος Ιακωβίδης έχει ήδη κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, αφού ο αντίπαλος του, Γιώργος Ζεϊτουνιάν είναι τραυματίας. Επίσης, υπάρχει ελληνικός εμφύλιος τόσο στις γυναίκες ανάμεσα στην Βερονίκη Ιωσηφίδου και την Ελένη Γαβρινιώτη, αλλά και στην ελληνορωμαϊκή, όπου ο Θανάσης Αθανασιάδης θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Ζίνισα, οπότε άλλα δύο μετάλλια για την ελληνική αποστολή.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα αποτελέσουν το αύριο της Ελληνικής πάλης και θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες τα επόμενα χρόνια, έδειξαν τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον από αυτούς, αφού εκτός από τα μετάλλια και τις διακρίσεις, συλλέγουν και εμπειρίες.

Η δεύτερη μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος U15-U17 Ελληνορωμαϊκής, Ελευθέρας και Γυναικείας Πάλης θα ξεκινήσει το Σάββατο 6 Μαΐου στις 11:00. Στο σημερινό πρόγραμμα είναι προγραμματισμένη και η τελετή έναρξης στις 17:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.