Λάμψη… χρυσού στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών που διεξάγεται στο Ζαγκρεμπ.

Ο σπουδαίος παλαιστής για μία ακόμη φορά συγκίνησε με την αγάπη του για την Ελλάδα, ενώ τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠ Αντωνία Παπαδάκη, ο Ολυμπιονίκης και μέλος της τεχνικής Επιτροπής Κώστας Θάνος, ο προπονητής Χρήστος Ξενίδης.  

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα και ευχαρίστησε όλους στα Ελληνικά. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, που μου έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστώ ξανά. Αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή. Να είμαστε πρώτα καλά και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα», είπε αρχικά ο πρωταθλητής Ευρώπης Νταουρέν Κουρουγκλίεβ και συνέχισε: «Είχα πολλές προτάσεις για να αγωνιστώ σε άλλες χώρες, αλλά εγώ ήθελα μόνο την Ελλάδα. με την ένδοξη Ιστορία της, γιατί από την Ελλάδα ξεκίνησαν όλα, γιατί εδώ γεννήθηκε η ιδέα των Ολυμπιακών Αγώνων».

Επόμενος στόχος για τον Κουρουγκλίεφ «Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θέλω να κατακτήσω ακόμα ένα μετάλλιο και να πάρω την Ολυμπιακή πρόκριση».  «Ευχαριστώ Ελλάδα» είπε τέλος ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στα ελληνικά για την αγάπη και την στήριξη που έχει λάβει από την πρώτη στιγμή.  Από την μεριά της το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠ Αντωνία Παπαδάκη τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή που ένας τέτοιος αθλητής αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας. Οπως είπε και ο ίδιος αυτή είναι μόνο η αρχή. Με τον Κουρουγκλίεβ η ελληνική Πάλη θα έχει πολλά κέρδη. Εκτός από έναν σπουδαίο αθλητή που θα φέρνει διακρίσεις, υπάρχει ήδη η συμφωνία Ελληνες πρωταθλητές να πραγματοποιούν στάδια προετοιμασίας στο Νταγκεστάν, ενώ θα έρχονται και στην χώρα μας σπουδαίοι αθλητές.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.