Η λογική λέει Γαλλία!

Την τελευταία πράξη του δράματος θα παρακολουθήσουμε σήμερα το απόγευμα στη Ρωσία στον τελικό του μουντιάλ, που γρήγορα θα πρέπει να διαγράψουμε από τη μνήμη μας.

Την τελευταία πράξη του δράματος θα παρακολουθήσουμε σήμερα το απόγευμα στη Ρωσία στον τελικό του μουντιάλ, που γρήγορα θα πρέπει να διαγράψουμε από τη μνήμη μας. 

Κακά τα ψέματα, ήταν μια διοργάνωση άγευστη – άχρωμη και άοσμη, από την οποία απουσίασαν το θέαμα, οι μεγάλες ομάδες και τα λαμπερά αστέρια.

Εύκολα, ή δύσκολα, το τρόπαιο θα πάει στη Γαλλία “και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα”, που λέει και ο σοφός λαός.

Τα υπόλοιπα ο Καθηγητής τα αφήνει στους ειδικούς του πληκτρολογίου, που ως συνήθως βρίσκουν πολλά θετικά για να σας πουν.

Θα σας μιλήσουν για την ψυχή της Κροατίας, την καλοκουρδισμένη μηχανή της Γαλλίας, την ομαδικότητα, το σασπένς, το πάθος και την αντοχή των δυο φιναλίστ.

Θα σας αναλύσουν σαν προπονητές τα διάφορα συστήματα, 3-5-2, 4- 5-1, 4-3-3 και εσείς θα μείνετε με ανοικτό το στόμα, για τις γνώσεις και την ικανότητα που έχουν να διαβάζουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα. 

Τις επόμενες 4 – 5, μέρες θα έχουμε τον απόηχο του μουντιάλ.

Συγκρίσεις, κουτσομπολιά και πολλές άχρηστες πληροφορίες που τρώνε χρόνο από τη ζωή σας.

Ύστερα απ΄ όλα αυτά οι εξυπνότεροι θα διαπιστώσουν ότι ξόδεψαν ένα ολόκληρο μήνα μέσα στο καλοκαίρι για ένα πανηγύρι της πλάκας.

Δεν πήγαν διακοπές, δεν έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, ενώ στο τέλος τσακώθηκαν με την γυναίκα τους, που βαρέθηκε τους βλέπει με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.

Αφήσαμε τελευταίους όσους έχουν μέσα τους το μικρόβιο του τζόγου.

Αυτοί και αν είναι χαμένοι.

Με πρώτο και καλύτερο τον Καθηγητή, που ίσα ίσα του φθάνουν για να πάει διακοπές στον Σκαραμαγκά, πλάι στις τζιμινιέρες τα διυλιστήρια και τα εργοστάσια τσιμέντου.

Αντί για μαγευτικές παραλίες, ηλιοβασιλέματα και φρέσκο ψάρι στην Νάξο, θα ρίχνει μακροβούτια απέναντι από τον βιολογικό καθαρισμό στην Ψυττάλεια.

Ας πρόσεχε, θα πει κάποιος.

”Αυτός που πίνει μεθάει και αυτός που παίζει χάνει”.

Στην Νάξο θα πάει ο Μπάμπης, που έχει το πρακτορείο στο Λιόπεσι, ενώ στη Σαντορίνη ο Τόλης ο μπουκ, παρέα με την Σούλα, την μανικιουρίστα και τον πανέμορφο Τομ (ένα μικρό Λαμπραντόρ που ποτέ δεν γαβγίζει).

Αλλά επειδή πρώτα φεύγει η ψυχή και ύστερα το χούι, η σημερινή μέρα περιλαμβάνει έναν τελικό και όπως είναι λογικό πρέπει να τον τιμήσουμε ποντάροντας λίγες από τις πενταροδεκάρες που μας έμειναν στο λογικό φαβορί, τη Γαλλία

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΓΑΛΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ : 1

2η ΕΠΙΛΟΓΗ

ΓΑΛΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ : Νίκη Γαλλίας με ένα γκολ διαφορά και πάνω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.