Μοιράζει λεφτά ο Καθηγητής

Oι προτάσεις του Καθηγητή για το Σαββατοκύριακο.
Δημοσίευση: 23/02/2019 - 15:07
Μπαρμπαδάκια καλημέρα


Δίχως προβλήματα παρά την σφοδρή κακοκαιρία ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή στο μέγαρο της οδού Αχαρνών, με τη συμμετοχή επιστημονικών συμβούλων από το εξωτερικό.

Οι ξένοι επισκέπτες παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου ύστερα από πρόσκληση του Αξεπέραστου και έμειναν έκπληκτοι από την άρτια οργάνωση της κορυφαίας επιστημονικής ομάδας για το στοίχημα.
Νωρίτερα ο Καθηγητής του ξενάγησε σε κέντρα πολιτισμού, (μουσεία, καφετέριες, σφαιριστήρια) ενώ αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου οι υψηλοί καλεσμένοι γευμάτισαν με τον Προφέσορ στη γνωστή καντίνα "Μπούμπουρας" στα Νέα Λιόσια, προκειμένου να πάρουν μια γεύση από παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες (λουκάνικα - ζαμπονοτυρόπιτες - σάμαλι).

Στον Καθηγητή πρόσφεραν αμέσως μετά το μετάλλιο της "λεγεώνας των θαρραλέων ιπποτών", μια πολύ σημαντική διάκριση για τον τόπο γενικότερα, ενώ αυτός με τη σειρά του τους δώρισε από ένα μπρελόκ με το έμβλημα του δήμου Νέας Χαράδρας Χαλκιδικής, αλλά και ένα χαρτί ανεκτίμητης αξίας στο οποίο ο ίδιος είχε σημειώσει τρία ψαγμένα παρολί για το σαββατοκύριακο.
Στο χαρτάκι ο Καθηγητής είχε σημειώσει τους εξής αγώνες.


ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ2ΑΔΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


ΛΙΝΤΣ - ΜΠΟΛΤΟΝ : ΟVER
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΡΟΜΑ : 2


2ΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ : 1 και OVER
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ : 1 και OVER


ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : OVER
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : 1