Φλέβα χρυσού κτύπησε ο Καθηγητής!!!

Μια πρόσφατη γνωριμία του Καθηγητή με τον γκουρού της πληροφορικής Μισέλ Μακ Χόλντεμ, από του Γκύζη, ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο χώρο του στοιχήματος.

Μπαρμπαδάκια καλημέρα

Μια πρόσφατη γνωριμία του Καθηγητή με τον γκουρού της πληροφορικής Μισέλ Μακ Χόλντεμ, από του Γκύζη, ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο χώρο του στοιχήματος.

Ο τελευταίος, γνωστός στους κύκλους των επιστημόνων και ως “gold finger”, έχει αναπτύξει τη δική του πρωτοποριακή θεωρία για το στοίχημα, η οποία βασίζεται σε αλγόριθμους, στατιστικά στοιχεία και διαπλανητικά δεδομένα διαβαθμισμένης συμπίεσης, λέξεις ασύλληπτες για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς. 

Μια ειλικρινή συζήτηση του Αξεπέραστου με τον ξακουστό μετρ της πληροφορικής σε γνωστό καφέ στην Χ. Τρικούπη ήταν αρκετή.

Ο Καθηγητής πλέον έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του για τον τζόγο και το κουμάρι γενικότερα.

Για την ιστορία τώρα θα σας τονίσω ότι επί μία ώρα ο διάσημος ερευνητής προσπαθούσε να εξηγήσει στον Κορυφαίο ότι τα πάντα είναι θέμα στατιστικής.

Για να τον πείσει μάλιστα του έφερε για παράδειγμα μια κοινή τριανταφυλλιά, όπως αυτές που έχουμε στον κήπο μας : <Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή ανθίζει, αλλά η στατιστική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι την άνοιξη οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες> του είπε μεταξύ άλλων, για να συμπληρώσει αμέσως μετά : <Μοιάζει με το πόκερ, που το Κ-Q, πολύ σπάνια θα κερδίσει το A-A, εκτός αν έχει τους άσους ο Πέτρος που είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά>.

Σοφές κουβέντες από έναν εκπληκτικό άνθρωπο, που εδώ και μια εικοσαετία μαζί με τον συνεργάτη του Peter the greek (γνωστό και ως mister patos) παλεύουν κόντρα στα θηρία των πολυεθνικών κολοσσών της πληροφορικής, από το πειραματικό εργαστήριο τους στην Αθήνα.

Όπως είναι λογικό οι προτάσεις του Καθηγητή σήμερα, περιλαμβάνουν και αυτές του επιστημονικού συνεργάτη και φίλου, του οποίου το πείραμα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του στοιχήματος, της τέχνης και του πολιτισμού. 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΙΣΕΛ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 2 – 3

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ : Χ
ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΒΙΕΔΟ : Χ
ΠΑΡΜΑ – ΤΖΕΝΟΑ : Χ

ΛΟΓΙΚΗ 3ΑΔΑ ΜΕ UNDER – OVER ΜΙΣΕΛ

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ : OVER
ΜΑΙΝΤΖ – ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ : OVER
ΑΛΑΒΕΣ – ΕΙΜΠΑΡ : OVER

2ΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : 1
ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ : Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

3ΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΦΗ : 2
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : UNDER
ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.