Ο Περικλής Ιακωβάκης, Captain της «Novasports Running Team»! (video)

Η πρώτη εμφάνιση του Παγκόσμιου πρωταθλητή στο στίβο με την ομάδα έγινε στον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο και συνοδεύτηκε από διακρίσεις.

Η πρώτη εμφάνιση του Παγκόσμιου πρωταθλητή στο στίβο με την ομάδα έγινε στον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο και συνοδεύτηκε από διακρίσεις.

O Περικλής Ιακωβάκης αναλαμβάνει το «τιμόνι» της «Novasports Running Team»! Ο πρωταθλητής στα 400 μέτρα με εμπόδια, αναλαμβάνει το ρόλο του «Novasports Running Team Captain» με στόχο να αναπτύξει και να ενθαρρύνει τα μέλη της ώστε να επιτύχουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις.  Η πρώτη εμφάνιση του διεθνούς φήμης αθλητή του στίβου, με την ομάδα, έγινε στον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου με αφετηρία και τερματισμό στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο (ΠΟΛ.Α.Κ.) του Δήμου Π. Φαλήρου, στη είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου. 

Ο Περικλής Ιακωβάκης, θα επιχειρήσει να μεταδώσει το πάθος του για την άθληση, αλλά και να μυήσει τα μέλη της Novasports Running Team στα μυστικά του τρεξίματος, του πιο απλού τρόπου σωματικής άσκησης, που μπορεί εύκολα να εντάξει και να απολαύσει ο καθένας στην καθημερινότητά του.

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τη διοργάνωση του 7ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου ως  Χορηγός Επικοινωνίας, ενώ παράλληλα μέσα από τα Καταστήματα Forthnet της ευρύτερης περιοχής (Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα), δημιουργήθηκε η #NovasportsRunningTeam. H «Novasports Running Team», κατέκτησε τη 2η και 3η θέση στον Αγώνα Διασκέδασης (Fun Run) 5,8 χλμ., ενώ έλαβε επιπλέον ειδική διάκριση ως η πολυπληθέστερη ομάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση, με περισσότερους από 60 δρομείς. 
 
Η επικοινωνιακή υποστήριξη της διοργάνωσης αλλά και η συμμετοχή της Novasports Running Team, εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. 

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ από τον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο www.novasports.gr/runningteam-iakovakis

Δείτε περισσότερες  πληροφορίες για τη Novasports Running Team  στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.