Η «Novasports Running Team» έτρεξε και στα Ιωάννινα!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα «ΒΙΚΟΣ Street Relays», οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα το Σάββατο 4 Ιουνίου.
Δημοσίευση: 06/06/2016 - 20:40
Videos που αξιζει να δείτε
Πήρε μέρος στον πέμπτο φετινό αγώνα της σειράς «ΒΙΚΟΣ Street Relays» 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα «ΒΙΚΟΣ Street Relays», οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα το Σάββατο 4 Ιουνίου. Στον πέμπτο αγώνα για το 2016 και τρίτο στη σειρά που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Νομού Ηπείρου και έχει ονομαστεί «Γύρος του Κάστρου», χιλιάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς, έσπασαν κάθε ρεκόρ συμμετοχών. Παράλληλα, πλήθος κόσμου απόλαυσε τον πρωτοποριακό αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού, μέσα από μία υπέροχη διαδρομή που σε μεγάλο βαθμό γίνεται υπό τη σκιά των πλατάνων και κατά μήκος της λίμνης των Ιωαννίνων. Ο αγώνας είχε και κοινωνικό χαρακτήρα στην προσπάθεια ενίσχυσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας  «Η Μέριμνα». 

Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τη διοργάνωση ως Media Partner, ενώ παράλληλα στα Καταστήματα Forthnet των περιοχών όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι πολίτες μπορούν να γραφτούν για να τρέξουν με τη Novasports Running Team. Στα Ιωάννινα, η πολυπληθής ομάδα των καναλιών Novasports έλαβε μέρος στη σκυταλοδρομία 4X2500μ.Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Forthnet και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Δείτε περισσότερες  πληροφορίες για τη Novasports Running Team  στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!