Άγγελος Χαριστέας: Τα είκοσι “αγγελικά” γκολ (vid)

Δείτε όλα τα γκολ που πέτυχε στην Α' Εθνική ο Άγγελος Χαριστέας στο αφιέρωμα του novasports.gr "Έγραψαν Ιστορία''.

Τα γκολ του Άγγελου Χαριστέα στο EURO 2004 τον καθιστούν ώς έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έχει μείνει στο πάνθεον του αθλήματος με το γκολ στον τελικό απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά για να φτάσει ως εκεί από κάπου ξεκίνησε.
Γεννημένος στο Στρυμωνικό Σερρών στις 9 Φεβρουαρίου του 1980 ξεκίνησε στην Ακαδημία της ομάδας της περιοχής του. Το 1997 ο Άρης τον έκανε επαγγελματία και ξεκίνησε η πορεία του στην Α’ Εθνική. Εκεί έγραψε 80 συμμετοχές με 16 γκολ. Στο τέλος της καριέρας του έγραψε άλλες 24 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό με τον οποίο πέτυχε άλλα 4 γκολ.
Οι λίγες συμμετοχές του στην Ελλάδα οφείλονται στη σπουδαία καριέρα του στο εξωτερικό. Βέρντερ Βρέμης, Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργη, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αρλ και Σάλκε είναι οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε με επιτυχία. Στο σύνολό της καριέρας του έπαιξε 327 φορές σκοράροντας 73 γκολ.  

Με την Εθνική σε 88 συμμετοχές πέτυχε 25 γκολ.

NOVASPORTS στιγμές
Είναι οι στιγμές που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ. Είναι οι παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκαναν καλύτερα τα Σαββατοκύριακα μας. Είναι τα ντέρμπι της ζωής μας, τα αξέχαστα γκολ,  οι «δικοί» μας ξένοι παίκτες, οι ήρωες που θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας. Από τη Δευτέρα 4 Μαϊου καθημερινά οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, θα δίνουν στο Web TV του Novasports.gr, στο κανάλι του Novasports στο YouTube, και στις σελίδες του Novasports σε Instagram και Facebook, ένα διαφορετικό ραντεβού, ένα διαφορετικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από πέντε κατηγορίες που περικλείουν τα… Best of του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καθημερινά οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θυμούνται αξέχαστες στιγμές μέσα από τις πέντε κατηγορίες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.