Λιολίδης: Η χρονιά που θα θυμάται για πάντα (vid)

Δείτε τα έντεκα γκολ που πέτυχε ο Λιολίδης τη σεζόν 1998-99 χαρίζοντας σπουδαίες νίκες στον Άρη, στο αφιέρωμα του novasports.gr "Έγραψαν Ιστορία".

Ο Απόστολος Λιολίδης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1977 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Δόξα Συκεών. Το όνειρό του να παίξει επαγγελματικά με τη φανέλα του Άρη έγινε πραγματικότητα το 1995 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους κάνοντας μάλιστα τρεις συμμετοχές με δύο γκολ.



Η πορεία του έκτοτε ήταν ανοδική. Ακολούθησε τον Άρη στη Β’ Εθνική τη σεζόν 1997-98 και με 12 γκολ τον οδήγησε άμεσα στην επάνοδο. Έχοντας πλέον ταυτιστεί με τον κόσμο της ομάδας είχε ηγετικό ρόλο στην επίθεση και στην τρίτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία πέτυχε 11 γκολ σε 29 παιχνίδια. Αυτή ήταν η καλύτερη του σεζόν σε ηλικία 21 ετών και μάλιστα χάρη σε δικά του γκολ ο Άρης νίκησε Ολυμπιακό, Άρη και Ηρακλή.



Μέχρι το 2002 αγωνίστηκε στον Άρη, οπότε και  μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Αταλάντα. Στο Μπέργκαμο έπαιξε μόνο δύο ματς, ενώ το δεύτερο εξάμηνο έπαιξε στην Αλτσάνο. Το 2003 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου στον οποίο έμεινε ένα εξάμηνο πριν επιστρέψει στον Άρη τον Γενάρη του 2004.



Τα επόμενα τρία χρόνια ακολούθησαν ο Λεβαδειακός στη Β’ Εθνική, η Νίκη Βόλου επίσης, αλλά και η Ηλιούπολη στη Γ’ Εθνική πριν αποσυρθεί πριν κλείσει τα 30 του χρόνια.



NOVASPORTS στιγμές



Είναι οι στιγμές που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ. Είναι οι παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκαναν καλύτερα τα Σαββατοκύριακα μας. Είναι τα ντέρμπι της ζωής μας, τα αξέχαστα γκολ,  οι «δικοί» μας ξένοι παίκτες, οι ήρωες που θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας. Από τη Δευτέρα 4 Μαϊου καθημερινά οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, θα δίνουν στο Web TV του Novasports.gr, στο κανάλι του Novasports στο YouTube, και στις σελίδες του Novasports σε Instagram και Facebook, ένα διαφορετικό ραντεβού, ένα διαφορετικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από πέντε κατηγορίες που περικλείουν τα… Best of του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καθημερινά οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θυμούνται αξέχαστες στιγμές μέσα από τις πέντε κατηγορίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.