Δημήτρης Σαλπιγγίδης: “Έγραψε ιστορία” με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (video)

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Εθνική ομάδα και μια ξεχωριστή διάκριση, Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και δικαιώς συγκαταλέγεται στο αφιέρωμα του Novasports.gr "Έγραψαν ιστορία".

Αγωνίστηκε σε τέσσερις ομάδες στην καριέρα του και το πέρασμά του από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ήταν σε υψηλό επίπεδο δίνοντάς του την ευκαιρία να αποτελέσει βασικό στέλεχος και της Εθνικής ομάδας 

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σημείωσε 136 γκολ σε 381 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία. Παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του ήταν το 2005-2006. Κατάφερε να σημαδέψει τα αντίπαλα δίχτυα 17 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Μάλιστα η διάκριση αυτή ήταν ιδιαίτερη και για τον σύλλογο, αφού ο Έλληνας επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην 1η Εθνική. 

Ο Σαλπιγγίδης πήρε κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ενώ πέτυχε 13 τέρματα σε 82 συμμετοχές φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

NOVASPORTS στιγμές

Είναι οι στιγμές που δε θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ. Είναι οι παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκαναν καλύτερα τα Σαββατοκύριακα μας. Είναι τα ντέρμπι της ζωής μας, τα αξέχαστα γκολ,  οι «δικοί» μας ξένοι παίκτες, οι ήρωες που θα έχουν πάντα θέση στην καρδιά μας. Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου καθημερινά οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς, θα δίνουν στο Web TV του Novasports.gr, στο κανάλι του Novasports στο YouTube, και στις σελίδες του Novasports σε Instagram και Facebook, ένα διαφορετικό ραντεβού, ένα διαφορετικό ταξίδι στο χρόνο, μέσα από πέντε κατηγορίες που περικλείουν τα… Best of του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καθημερινά οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θυμούνται αξέχαστες στιγμές μέσα από τις πέντε κατηγορίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.