Ζ. Σέζαρ: “Για πάντα στο μυαλό μου η νίκη με τη Μίλαν”

Ο αγαπημένος... καράφλας των φίλων της ΑΕΚ αποδέχθηκε το challenge του Novasports.gr και θυμάται τις όμορφες στιγμές του στην Ελλάδα.

Ο Ζούλιο Σέζαρ έφτασε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2005 και ουσιαστικά αποτέλεσε επιλογή του Φερνάντο Σάντος για την ενίσχυση των επιθετικών άκρων της Ένωσης.

Ο Βραζιλιάνος πρώην εξτρέμ των “κιτρινόμαυρων” αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Novasports.gr επιλέγοντας το καλύτερο παιχνίδι του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ θυμάται όμορφες στιγμές από την παρουσία του στην Ελλάδα. 

Αγαπημένο του παιχνίδι, λοιπόν, με τον “Δικέφαλο Αετό” στο στήθος δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη θρυλική νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν με 1-0 στις 21 Νοεμβρίου του 2006.

Αναμέτρηση που είχε κριθεί με το δικό του γκολ-φάουλ σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ πανηγύρισαν σαν τρελοί. 

Ο Σέζαρ θυμάται μοναδικές στιγμές εντός των αποδυτηρίων της ΑΕΚ από εκείνο το βράδυ, ενώ “πλέκει” το εγκώμιο και του Στέφανο Σορεντίνο για την απόδοσή του. 

Όσο για το ωραιότερο γκολ; Ο Ζούλιο Σέζαρ τα χωρίζει σε δύο.

Το γκολ επί της Μίλαν είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό, όμως ένα τέρμα κόντρα στην Ξάνθη τον Απρίλιο του 2005 (νίκη 2-1) είναι για τον Βραζιλιάνο το πιο εντυπωσιακό. 

Ο Σέζαρ με τον “Δικέφαλο Αετό” αγωνίστηκε 3,5 χρονιές (2005-2008) καταγράφοντας 123 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όπου πέτυχε 24 γκολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.