Τζόρτζεβιτς: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την ταμπέλα του φαβορί που λύγισε την Σερβία, αλλά δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του. Ο Σέρβος προπονητής αποθέωσε και τον Καμπάσο: «η νίκη είναι δική του».

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για την ταμπέλα του φαβορί που λύγισε την Σερβία, αλλά δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του. Ο Σέρβος προπονητής αποθέωσε και τον Καμπάσο: «η νίκη είναι δική του». 

«Δεν θέλω να πω πολλά, ακούσατε όσα είπε ο Μπιέλιτσα και μπορείτε να καταλάβετε κάτω από πόση πνευματική πίεση ήταν αυτά τα παιδιά στο τουρνουά αλλά και νωρίτερα. Υπήρχε ευφορία στην χώρα μας, όλοι ήθελαν να μας δώσουν το χέρι, να μας δουν να παίζουμε σε αυτό το τουρνουά, γίναμε φαβορί έτσι απλά. 

Όλοι έγραφαν, όχι μόνο οι δικές μας εφημερίδες αλλά σε όλο τον κόσμο, ότι είμαστε το φαβορί, ότι θα κερδίσουμε, κλπ. Αυτό μερικές φορές δεν βοηθάει, το αντίθετο. Από αυτά που είπε (σ.σ ο Μπιέλιτσα) τώρα καταλαβαίνω τι πίεση είχε. Αυτά τα παιδιά είναι σκληρά, είναι έμπειρα, ειδικά αυτός που είναι ηγέτης, αλλά τον ακούσατε. 

Όσον αφορά το παιχνίδι, το playmaking ήταν το κλειδί.  Όπως λέω συχνά, στα μεσιτικά παίζει ρόλο η τοποθεσία, στο μπάσκετ παίζουν ρόλο οι γκαρντς, με κάθε σεβασμό στους ψηλούς. Αυτό είναι κάτι που είδαμε σήμερα. Είχαν τον έλεγχο, είχαμε πολλά λάθη, ίσως λόγω πίεσης, ίσως λόγω της άμυνας των αντιπάλων. 

Δεν μου άρεσαν αρκετά από τα σφυρίγματα στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στον Μαριάνοβιτς. Δεν μου άρεσε και η αντίδραση μας μετά από αυτό, αλλά όντως υπήρχαν αρκετές φάσεις στις οποίες επετράπη στην Αργεντινή να κατεβάζει χέρια και εμείς δεν προσαρμοστήκαμε σε αυτό. 

Στην τρίτη περίοδο επιστρέψαμε, ήμασταν κοντά στο να πάρουμε το προβάδισμα και αν αυτή η περίοδος κρατούσε λίγο παραπάνω, θα τα είχαμε καταφέρει. Στη συνέχεια κάναμε λάθη και αυτοί σούταραν εξαιρετικά σε κρίσιμες στιγμές, σκοράροντας σε 1v1 καταστάσεις, ο Γκαρίνο, ο Καμπάσο. Αυτές είναι φάσεις που σου πονάνε. 

Ήρθαμε σαν ομάδα, θα φύγουμε σαν ομάδα. Είμαστε περήφανος για τους παίκτες μου, είναι σπουδαίο γκρουπ παικτών και είμαι ευλογημένος που είμαι προπονητής τους. Πάντα δίνουν το 100%, κάτι μας έλειπε στα δύο τελευταία παιχνίδια. 

Ο Καμπάσο κυριάρχησε στο παιχνίδι, η νίκη είναι δική του. Ο Σκόλα είναι ο συναισθηματικός ηγέτης και ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες όλων των εποχών στο μπάσκετ. Συγχαρητήρια στην Αργεντινή, άξιζαν τη νίκη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.