Απαρηγόρητος ο Μπιέλιτσα

"Έπαιξα σκ...ά", είπε ο Νέμανια Μπιέλιτσα στη συνέντευξη τύπου, αποδίδοντας τα εύσημα στην εθνική Αργεντινής γιατί "το ήθελαν περισσότερο". Διαβάστε τα συγκλονιστικά λόγια του Σέρβου φόργουορντ.

“Έπαιξα σκ…ά”, είπε ο Νέμανια Μπιέλιτσα στη συνέντευξη τύπου, αποδίδοντας τα εύσημα στην εθνική Αργεντινής γιατί “το ήθελαν περισσότερο”. Διαβάστε τα συγκλονιστικά λόγια του Σέρβου φόργουορντ. 

“Θέλω να πω τόσα πράγματα, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. 

Σκληρή ήττα για την ομάδα μας. Πρώτα από όλα θέλω να απολογηθώ στους συμπατριώτες μας, στην χώρα, που πίστευε σε μας. 

Πιστεύαμε ότι θα κάναμε κάτι καλό στη διοργάνωση, είχαμε καλή ομάδα, αλλά σε αυτό το τουρνουά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ίσως είχαμε καλύτερη ομάδα από την Αργεντινή, αλλά αυτοί μας έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη περισσότερο από εμάς. Δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά για αυτό το παιχνίδι ειδικά εγώ, αναλαμβάνω την ευθύνη. 

Ξέρω ότι είμαστε ομάδα, αλλά ως ένας από τους ηγέτες, πρέπει να πω ότι έπαιξα σκ…ά. 

Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο πανηγύριζαν (σ.σ οι Αργεντινοί), όλοι έκλαιγαν μετά από αυτή τη νίκη. 

Αυτό που μπορώ να πω για μας είναι ότι είμαστε ένα εξαιρετικό γκρουπ ανθρώπων. Δεν χάσαμε αυτό το παιχνίδι γιατί ήμασταν αλαζόνες, ούτε νομίζαμε ότι ήμασταν κάτι το ξεχωριστό. Απλά δεν προετοιμάσαμε τους εαυτούς μας πνευματικά για αυτό το παιχνίδι. Εμείς, οι παίκτες. 

Μπορώ να μιλάω για ώρες, αλλά αυτή η ήττα είναι πολύ σκληρή. Με σκοτώνει. Δουλέψαμε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Είναι σκληρό, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. 

Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το μπάσκετ, ο συμπαίκτης μας (σ.σ ο Μίτσιτς) έπαιξε ένα παιχνίδι σήμερα αφού έχασε τη μητέρα του. 

Αυτό που μπορώ να πω για αυτή την ομάδα είναι ότι είμαστε ένα πολύ καλό γαμ…ο γκρουπ, καλοί άνθρωποι. Θέλαμε να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά προσπαθήσαμε να κερδίσουμε με λάθος τρόπο. 

Μετά από πολλά χρόνια ήμασταν φαβορί για να κερδίσουμε, αλλά στα προημιτελικά πρέπει να είσαι έτοιμος και εμείς δεν ήμασταν αρκετά σκληροί. Η ομάδα μας φάνηκε κακή, αλλά δεν υποτιμήσαμε κανένα, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. 

Ήταν μια κακή ημέρα, τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. 

Ξέρουμε πώς να διαχειριζόμαστε την πίεση, όμως προσπαθήσαμε να κερδίσουμε με λάθος τρόπο. Πρέπει να τελειώσουμε δυνατά το τουρνουά και να επιστρέψουμε πίσω σαν ομάδα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.