“Έκοψε” τον Κούζμα ο Πόποβιτς

Ο Κάιλ Κούζμα είναι ο τελευταίος παίκτης της προεπιλογής των ΗΠΑ που έμεινε εκτός Παγκοσμίου λόγω προβλήματος στον αστράγαλο αναγκάζοντας τον τεχνικό της ομάδας να μην τον πάρει στην αποστολή.

Με δεκατρείς παίκτες δούλευε το τελευταίο διάστημα ο Γκρεγκ Πόποβιτς, αλλά ο τραυματισμένος αστράγαλος του Κάιλ Κούζμα έκανε πιο εύκολη την τελική του επιλογή.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ ανακοίνωσε τη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από αυτή λοιπόν θα απουσιάζει ο Κούζμα λόγωτου τραυματισμού του.

Ο Πόποβιτς ανακοίνωσε τους δώδεκα Αμερικανούς διεθνείς που θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στα παρκέ της ασιατικής χώρας από τις 31 Αυγούστου, αμέσως μετά την ήττα στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία.

Η τελική δωδεκάδα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελείται από τους εξής παίκτες: Χάρισον Μπαρνς, Τζέιλεν Μπράουν, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Μέισον Πλάμλι, Μάρκους Σμαρτ, Τζέισον Τέιτουμ, Μάιλς Τέρνερ, Ντέρικ Ουάιτ, Κέμπα Ουόκερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.