Σκαριόλο: “Πρώτα από όλα είμαστε ομάδα”

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε πως το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας των Ισπανών στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας ήταν η ομοιογένεια της ομάδας του.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε πως το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας των Ισπανών στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας ήταν η ομοιογένεια της ομάδας του. Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός κόουτς τόνισε πως λίγες ομάδες στον κόσμο είναι περισσότερο ομάδες από τους “φούριας ρόχας”. 

Χαρακτηριστικά, ο Σκαριόλο δήλωσε αρχικά: “Λίγες ομάδες είναι… πιο ομάδες από εμάς σε αυτό τον κόσμο. Μπορέσαμε να πανηγυρίσουμε με όλα την ομάδα να βρίσκεται στην Πλατεία Κολόν, πάντα είχαμε τη στήριξη των φιλάθλων. Οι παίκτες νιώθουν πως αυτό δε μεγαλώνει απλά το παλμαρέ τους, αλλά παράλληλα κάνει ευτυχισμένους πολλούς ανθρώπους και αυτό μετρά πολύ”.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε για το ματς-κλειδί στο παγκόσμιο κύπελλο: “Το ότι κερδίσαμε την Ιταλία σε ένα τόσο σκληρό ματς και τη Σερβία που ήταν στα φαβορί, με αυτό τον τρόπο, μας έκανε να σκεφτούμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό”.

Τέλος, ο Σκαριόλο υπογράμμισε: “Πρέπει να μένεις πάντα ταπεινός και με τα πόδια στο έδαφος, γιατί μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις, αλλά το σημαντικό είναι να έχεις στη συνείδησή σου, ότι έχεις κάνει τα πάντα. Δε θα είναι έτσι κάθε χρόνο, αλλά είμαι προετοιμασμένος για χρονιές όπου δε θα πάρουμε τίποτα, αυτό είναι το φυσιολογικό. Πρέπει να διασκεδάσουμε όταν μπορούμε και πρέπει να σκεφτούμε πως όλα αυτά δε θα συμβαίνουν κάθε μέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.