Στην Γαλλία το μετάλλιο

Οι Γάλλοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, οι Αυστραλοί έλεγχαν την κατάσταση και πήγαιναν για το χάλκινο μετάλλιο! Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Αλμπισί και οι "τρικολόρ" κέρδισαν με 67-59.

Οι Γάλλοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, οι Αυστραλοί έλεγχαν την κατάσταση και πήγαιναν για το χάλκινο μετάλλιο! Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Αλμπισί και οι “τρικολόρ” κέρδισαν με 67-59. 

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους Αυστραλούς να είναι μπροστά με 30-21 και τον Ίνγκλις να είναι ο καθοδηγητής για την ομάδα του. Η Γαλλία σε όλο το πρώτο εικοσάλεπτο έδειχνε να είναι εκτός συγκέντρωσης, μακριά από τον καλό της εαυτό κι αν δεν ήταν σε καλό “φεγγάρι” ο Ντε Κολό η διαφορά ίσως και να ήταν σε υψηλότερα επίπεδα. 

Στο δεύτερο μέρος οι Γάλλοι κατάφεραν να βρουν ρυθμό, αλλά κυρίως με την άμυνά τους κατάφεραν να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τα ατού των Αυστραλών δηλαδή τον Μιλς και τον Ίνγκλις. Δίπλα στον Ντε Κολό εμφανίστηκε ο Αλμπισί που με τρία δικά του τρίποντα στην τελευταία περίοδο, ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.