Καράμπελας: «Μπορούμε ακόμη και μετάλλιο στο Παγκόσμιο»

Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα U19 έχει τα φόντα να διεκδικήσει ακόμη και την είσοδο της στη ζώνη των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Ζώης Καράμπελας.

Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα U19 έχει τα φόντα να διεκδικήσει ακόμη και την είσοδο της στη ζώνη των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Ζώης Καράμπελας.

Ο διεθνής γκαρντ του Περιστερίου κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια τους, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και υποσχέθηκε να δώσει το 110% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Πόσο σημαντικό είναι για σένα που η διοργάνωση αυτή διεξάγεται στην Ελλάδα; 
«Είναι πολύ σημαντικό που η διοργάνωση γίνεται στην Κρήτη. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, όπως έχει κάνει και σε παλαιότερους αγώνες των εθνικών ομάδων».

Πώς κυλά μέχρι τώρα η προετοιμασία; 
«Ο κόουτς Καστρίτης και οι συνεργάτες του κάνουν τεράστια δουλειά. Είμαστε μια πολύ δουλεμένη ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κοιτάμε πολύ ψηλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ακόμη και στα μετάλλια». 

Τι μπορεί να κερδίσει ένας νεαρός παίκτης από τη συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση; 
«Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και συμμετέχουν πολύ δυνατές ομάδες από μεγάλες σχολές. Για μας είναι σημαντικό ότι θα πάρουμε πολύτιμες εμπειρίες. Θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι ποιο είναι το υψηλότερο επίπεδο σε αυτές τις ηλικίες. Αν δεις πως είσαι πίσω σε κάποιους τομείς, δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά για να φτάσεις εκεί που θέλεις». 

Τα προηγούμενα χρόνια είχες «κοπεί» τελευταίος από τη δωδεκάδα, αλλά φέτος ο ρόλος σου αναμένεται να είναι αναβαθμισμένος… 
«Δεν αλλάζει κάτι για μένα. Όπως ήμουν πριν, είμαι και τώρα. Δίνω το 110% σε κάθε προπόνηση και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.