Σάσαρι – Βίρτους Μπολόνια 77-108: Δεν βρήκε καμία αντίσταση (hls)

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς πέρασε με εμφατικό τρόπο από την Σαρδηνία και πλέον ρίχνει το βλέμμα στον πρώτο ημιτελικό για το Eurocup απέναντι στην Ούνιξ.

Για την 25η αγωνιστική της Legabasket η Σάσαρι υποδέχτηκε την Βίρτους Μπολόνια στην Σαρδηνία με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με ιδιαίτερη άνετα και σκορ 108-77.

Η ομάδα του Ποτσέκο ουσιαστικά κατάφερε να μείνει μέσα στο ματς για ένα δεκάλεπτο με σύμμαχο την αστοχία των φιλοξενούμενων από την περιφέρεια και βρίσκοντας λύσεις κυρίως από τους Μπίλαν και Μπένζιους.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά η Μπολόνια εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, πολύ σκληρότερη άμυνα, εύστοχες επιλογές από την περιφέρεια και σταθερά μέσα στο καλάθι τον Γκάμπλ ο οποίος τελείωσε την πλειοψηφία των φάσεων που πήρε.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Γκαμπλ, Μπέλινελι και Αμπάς που σημείωσαν από 16 πόντους, με το ρεκόρ της Βίρτους πλέον στο 17/7 και την επόμενη υποχρέωση για την Ιταλική λίγκα να είναι απέναντι στην Τριέστε.

Στην άλλη πλευρά ο Μπίλαν σκόραρε 18 πόντους και ο Μπένζιους 14, με την Σάσαρι να αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική την Τρεβίζο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.