Η Βενέτσια συνέτριψε την Πέζαρο!

Η αυλαία της προημιτελικής φάσης του SUPERCOPPA Ιταλίας που διεξάγεται στην Μπολόνια άνοιξε με την “εύκολη”νίκη της Βενέτσια κόντρα στην Πέζαρο με σκορ 83-51.

Η ομάδα του κοουτς Ντε Ραφαέλα, έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τόσο την υπεροχή της, όσο  και τις περισσότερες λύσεις -κυρίως στο επιθετικό κομμάτι- που διέθετε στον πάγκο. 

Η Πέζαρο του 39χρονου Κάρλος Ντελφίνο , δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική και έχοντας τραγικά ποσοστά κυρίως στα σουτ 3 πόντων (2/21 (!)), επέτρεψε στην «έμπειρη» Βενέτσια να πάρει μια μεγάλη διαφορά από την αρχή αλλά και να τη διατηρήσει με εκκωφαντικό τρόπο, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με σκορ 14-45! 

Το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν μια «τυπική» διαδικασία δίνοντας την ευκαιρία σε αμφότερες τις ομάδες να δοκιμάσουν διαφορά σχήματα και να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. 

Με κορυφαίους τους Σάντρες με 20 και Βιτάλι με 12, η Βενέτσια πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από πολύ καλά  και σταθερά ποσοστά τόσο στα σουτ δύο πόντων, όσο και στα τρίποντα (44%).  

Η Βενέτσια πέρασε στην επόμενη φάση, στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ιταλίας που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 20, Σεπτεμβρίου δείχνοντας  για ακόμη μία φορά την καλή μπασκετική της παράδοση αλλά και την αποτελεσματική της φιλοσοφία της μέσα στο παρκέ. 

Για τους ηττημένους «χαρούμενη» έκπληξη, και το μόνο ίσως που θέλουν να θυμούνται από αυτή την αναμέτρηση, είναι η προσπάθεια και η ελπιδοφόρα -για το μέλλον- εμφάνιση του εικοσάχρονου  Σενεγαλέζου Σέντερ που ακούει στο όνομα Καμαρά Γκόρα , που σε 15 λεπτά σκόραρε 5 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.