Ελεύθερος ο Λαπροβίτολα από την Ρεάλ, «κλείνει» στην Μπαρτσελόνα

Ο Αργεντίνος ενδιαφέρει και πάλι τον Παναθηναϊκό, έναν χρόνο μετά την ματαίωση της μεταγραφής του.

Ο παίκτης που ενδιέφερε μέγιστα τον Παναθηναϊκό, πριν από έναν χρόνο, αλλά τελικά δεν έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ, λόγω της φυγής του Φακούντο Καμπάτσο στο ΝΒΑ, ο Νίκολας Λαπροβίτολα έμεινε ελεύθερος (έληξε ημερολογιακά το συμβόλαιο του) σήμερα (1/7) από τους Μαδριλένους και αναζητεί την επόμενη ομάδας της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Αργεντίνο πλέι μέικερ.

Σύμφωνα, όμως, με tweet του Καταλανού Τσέμα Ντε Λούκας, η Μπαρτσελόνα έχει, ήδη, καταθέσει πρόταση στον πρώην παίκτη της Ρεάλ για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου, με δικαίωμα ανανέωσης και για την περίοδο 2022-23. Ο Λαπροβίτολα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η περσινή ματαίωση της μεταγραφής του Λαπροβίτολα στον Παναθηναϊκό και ενώ ο παίκτης και οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει, προκάλεσε τα περισσότερα εμπόδια στον σχεδιασμό της ελληνικής ομάδας, καθώς δοκιμάσθηκαν τρείς Αμερικάνοι παίκτες στην νευραλγική θέση της πεντάδας και η κατάληξη στον Μακ αποδείχτηκε λύση ανάγκης.

Ο 31χρονος πλει μεικερ είχε μέσο όρο 6.8 πόντους και 3.8 ασίστ σε 34 αγώνες της περσινής Εuroleague. Η Ρεάλ αποδέσμευσε και τον Αμερικάνο Άλεξ Τάιους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.