Ταυρόπουλος: «Η αρχή επιστροφής έγινε για ενιαίο Πανιώνιο»

Ο προπονητής του Πανιωνίου έκανε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την ομάδα, αποδυναμώνοντας την τοξικότητα και την εσωστρέφεια.

Ο Περικλής Ταυρόπουλος ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή του Πανιωνίου στο Κύπελλο με την πρόκριση των “κυανέρυθρων” στο Final-8 και ο προπονητής της ομάδας, μίλησε για την απαιτούμενη ενότητα στο περιβάλλον της ομάδας, παρά τις ημέρες ευφορίας που διανύει.

Οι δηλώσεις του Ταυρόπουλου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όσο κι αν πολλά παιδιά έχουν παίξει Α2 και Α1, είναι άλλο να έχεις παίκτες και άλλο να έχεις ομάδα. Αυτό είναι μότο ζωής. Θέλει διαχείριση και τα παιδιά αυτά στην αρχή δεν ήταν έτσι. Έμαθαν να βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλω. Η ΦΕΑ είναι φωτεινό παράδειγμα, πιάνουν το δικό τους άριστα και αν κάνουμε κι εμείς το ίδιο, τότε θα πάμε πολύ ψηλά. Είναι μεγάλη δουλειά να γίνουμε οικογένεια. Ο Πανιώνιος δεν ήταν οικογένεια, υπήρξε ένα τοξικό περιβάλλον κι αυτό σιγά-σιγά αποδυναμώνεται. Είναι μια μεγάλη αλυσίδα που υπάρχει φέτος. Πολλά παιδιά που έφτασαν τον Πανιώνιο ψηλά ήταν από τις ακαδημίες, αλλά αυτό δεν υπάρχει πλέον. Είναι βήμα-βήμα, να γίνουμε πρώτα οικογένεια, να είναι ένας και ενιαίος ο Πανιώνιος.

Ο Χρήστος Μαγγίνας με κάλεσε και ήταν τιμή μου να έρθω στον Πανιώνιο, ήρθε ο Φάνης Χριστοδούλου και πάμε να οδηγήσουμε την ομάδα πρώτα στην Α2 και μετά στην Α1. Θα παρακαλούσα και άλλους που είναι λίγο πιο μακριά να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα. Θέλω όλοι να αγαπάνε την ομάδα και αυτή η καμπύλη απόδοσης, με μόνο νίκες, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η επιτυχία όμως δεν εξαρτάται μόνο από τα παιδιά ή από μένα. Πρέπει όσοι αγαπάνε τον Πανιώνιο να είναι κοντά μας. Είναι σημαντικό που θα λάβουμε μέρος στο Final 8 του Κυπέλλου. Είναι τιμή μας που θα βρεθούμε εκεί και θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλά. Και να μην ξεφεύγουμε από τον στόχο μας. Τιμήσαμε τον θεσμό του Κυπέλλου, δεν τον τίμησαν όλοι, με αποχωρήσεις κλπ. Πονέσαμε, χάσαμε παίκτες με τραυματισμούς στο Κύπελλο. Όμως ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.