Πανιώνιος: Ο Φάνης έδωσε το «σύνθημα» ανόδου στην έναρξη προετοιμασίας

Με δουλειά, χωρίς άγχος και πίεση θα πετύχουμε τον στόχο μας ήταν τα λόγια του Φ. Χριστοδούλου στους 10 νέους παίκτες των "κυανέρυθρων".

Την πρώτη του συγκέντρωση είχε η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, στο κλειστό “Ανδρέας Βαρίκας” για την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και του στόχου της ανόδου στη Α2 κατηγορία. Οι “κυανέρυθροι” ήταν σε πλήρη σύνθεση από τις μεταγραφές που ολοκλήρωσαν στις αρχές Ιουλίου, ενώ η εμβληματική παρουσία του Φάνη Χριστοδούλου, σε θέση και ρόλο γενικού αρχηγού, ξεχώρισε στην πρώτη συγκέντρωση.

Τους παίκτες υποδέχτηκαν οι δυο χρηματοδότες της ομάδας,  Θοδωρής Μικρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης, καθώς και ο τεχνικός του Πανιωνίου, Περικλής Ταυρόπουλος με τους συνεργάτες του.

Η ενημέρωση του τμήματος μπάσκετ:

“Σκληρή δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας”

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΝΩΝΙΟΣ στο κλειστό “Ανδρέας Βαρικας” κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο κ.Παναγιώτης Ηλιάδης ήταν παρών και ζήτησε από τους παίκτες “να δουλέψουν σκληρά ώστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να φτάσει εκεί που του αρμόζει “. Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του κ.Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε «ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν”.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Φάνης Χριστοδούλου τόνισε προς τους παίκτες ότι “με την προσπάθεια που θα καταβάλουν η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά”.

Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι “όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί θα λυθεί άμεσα “

Ο κοουτς, Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι «πιστεύει πολύ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.