Πανιώνιος: Επιστροφή στις ιστορικές «ρίζες» του

Οι «κυανέρυθροι» θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, το ιστορικό γήπεδο που ιδρύθηκε το τμήμα μπάσκετ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, θα χρησιμοποιήσει ως έδρα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το γήπεδο που φέρει το όνομα του αείμνηστου οραματιστή και ιδρυτή της «κυανέρυθρης» ακαδημίας μπάσκετ, πριν από 40 χρόνια. Του Ανδρέα Βαρίκα. Πρόκειται για ιστορική σημειολογική συγκυρία για τον Πανιώνιο, το άνοιγμα των γηπέδων για τους φιλάθλους, με περιορισμένο ποσοστό θεατών και η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου που θα μπορεί να φιλοξενήσει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, 200 θεατές.

Το «Ανδρέας Βαρίκας» θα είναι το σπίτι του Ιστορικού για τα επόμενα χρόνια και έως ότου ολοκληρωθεί η ανέγερση του νέου βιοκλιματικού σταδίου Νέας Σμύρνης, θα αποτελεί την έδρα, όπου ήταν το ανοιχτό γήπεδο. Εκεί που έπαιξαν μπάσκετ, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Δενδρινός, ο Μίσσας, ο Λαζαρίδης, ο Τσικίμης, ο Ράπις, ο Γάσπαρης. Εκεί που αναδείχθηκαν γενιές και γενιές ταλαντούχων παικτών από την ακαδημία. Εκεί που έκαναν προπονήσεις ο Φαίδων Ματθαίου, ο Κώστας Αναστασάτος και στις λιγοστές εξέδρες του, κάθισαν πολλές γενιές φιλάθλων του Πανιωνίου.

Την «αύρα» και την δυναμική του ιστορικού γηπέδου «Ανδρέας Βαρίκας», θέλει να αξιοποιήσει η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου που θα πάρει θέση στην αφετηρία του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, την Κυριακή (17/10, 17.00) και στον πρώτο αγώνα της, θα υποδεχτεί τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Σ’ αυτή την ιστορική έδρα του Πανιωνίου, καμία από τις 200 θέσεις της περιορισμένης χωρητικότητας δεν πρόκειται να μείνει κενή, σύμφωνα με την πορεία της προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας που συνεχίζεται. Τα εναπομείναντα εισιτήρια διατίθενται από την γραμματεία της ακαδημίας (Αγ. Ανδρέου 1), καθημερινά (17.00-21.00), καθώς και οι κάρτες στήριξης της ομάδας μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του Πανιωνίου

Κατηγορίες Διαρκείας

10  διαρκείας VIP Platinum αξίας       500€ έκαστο

32  διαρκείας VIP Gold αξίας 200€ έκαστο

100  διαρκείας Fans Zone αξίας 70€ έκαστο

(Τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίζουν την είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ)

 Σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα διατίθενται 58 εισιτήρια, αξίας 10€ έκαστο.

–Άνεργοι , καθώς και παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2009 κι έπειτα, μπορούν να είναι κάτοχοι διαρκείας στη Fans Zone με τιμή 50€, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΑΜΚΑ και πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

ΑΝΕΡΓΩΝ : ΑΜΚΑ και βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ.

–Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα:

➡️ΑΜΚΑ

➡️ΑΔΤ

➡️ΑΦΜ

➡️Αριθμός κινητού τηλεφώνου

➡️email

➡️Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19.

Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός, η παραλαβή της κάρτας διαρκείας θα γίνει αφού παρέλθουν 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με μετρητά💵 στη γραμματεία των ακαδημιών μπάσκετ (Αγίου Ανδρέου 16,Νέα Σμύρνη) τις καθημερινές 17:00-21:00 αλλά και τα σαββατοκύριακα 10:00-14:00.

➡️Προϋπόθεση της έκδοσης εισιτηρίου διαρκείας καθώς και απλού εισιτηρίου αγώνα είναι η επίδειξη   της κάρτας στήριξης του τμήματος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η είσοδος στο γήπεδο και σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Πολιτείας, θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν μαζί τους:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή

Πιστοποιητικό νόσησης COVID-19

Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test.

Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.