Παπαγιάννης: “Παιδικό όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές για το παιδικό του όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά και τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ύστερα από αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό για την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο 25χρονος σέντερ είναι πλέον ο αρχηγός των “πρασίνων” και αναλαμβάνει όλες τις ευθύνες της ομάδας.

“Ήταν όνειρο από μικρός να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έχω μεγαλώσει σε αυτό το κλαμπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ευθύνες. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα γίνω κάποια στιγμή αρχηγός. Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε καλά στα αποδυτήρια, για να μεταφέρεται αυτό στο γήπεδο”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο: “Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω πολλές φορές. Θα πω κάτι που δεν το έχω πει σχεδόν σε κανέναν. Όταν με είχε δει, μου είχε ζητήσει να αγαπώ κύριε Παύλο, θα τον αγαπώ”. Δεν το λέω για να με αγαπήσει κάποιος. Το λέω ειλικρινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε αυτό το μεγαλείο του Παναθηναϊκού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης