Παναθηναϊκός: Έμεινε η Καπογιάννη στις γυναίκες

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, η οποία πέρσι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν λόγω της πανδημίας. 

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, η οποία πέρσι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν λόγω της πανδημίας. 

Η ανακοίνωση: 

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη για την σεζόν 2020-2021.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την σεζόν λόγω της πανδημίας ωστόσο η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη θα βρίσκεται εδώ και τη νέα χρονιά δείχνοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίζει να πορεύεται βασιζόμενος στις δυνάμεις του και στον κόσμο του.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ελένη Καπογιάννη ανέφερε ‘Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσω τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι”.

Είμαι αισιόδοξη και έχω μεγάλη διάθεση να κάνουμε κάτι  καλό και σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την στήριξη όλων στον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.