Απολαυστικές οι παίκτριες της Ερντέμ στην Πολωνία, ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την πρόκριση μπροστά στο ένθερμο κοινό τους!

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στην Πολωνία, διαλύοντας με 76-49 της Ζαγκλέμπιε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του EuroCup Γυναικών. Το «τριφύλλι» πήρε από νωρίς τον έλεγχο της αναμέτρησης και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Telekom Center Athens» (21/1, 19:00).

Καθοριστική ήταν η παρουσία της Σεντόνα Πρινς, η οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, τελειώνοντας το ματς με 22 πόντους, 18 ριμπάουντ και 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, αποτελώντας τον απόλυτο πρωταγωνιστή της βραδιάς.


Δεκάλεπτα: 17-26, 33-44, 45-54, 49-76

Ζαγκλέμπιε (Γκλίνιακ): Τέιλορ 17, Νιεντσβιέντσκα 4, Πίκα 9, Κούρατς 8, Μπουρλίγκα 4, Μίτσεκ 7.

Παναθηναϊκός (Ερντέμ): Φιτζέραλντ 27, Γαλανόπουλος 10, Κριμίλη 9, Πρινς 22, Σπανού 4, Πολυμένη 2, Βίτολα 2.